“2. Latmos Doğa Şenliği” 7-8 Mayıs tarihlerinde yapılacak

ÖNDER Haber -

“2. Latmos Doğa Şenliği” 7-8 Mayıs tarihlerinde yapılacak

‘LATMOS MİLLİ PARK OLSUN’ sloganıyla “2. Latmos Doğa Şenliği” düzenlenecek

Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (MİDOSK) ve Bodrum Doğa Sporları Kulübü (BODOSK) tarafından “2. Latmos Doğa Şenliği” düzenlenecek...

7 - 8 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan şenlikle ilgili olarak Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü yönetimi tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (MİDOSK) ve Bodrum Doğa Sporları Kulübü (BODOSK) olarak bölgemizde bulunan dağcılık kulüplerinin desteğiyle, tarih ve doğayı iç içe barındıran Karya ülkesi, Menteşe Beyliği Başkenti, Işıklar Şehri, dağcılık ve doğa turizmi için eşsiz parkurlara sahip olan Milas’ı yurt içi ve yurt dışında tanıtmak, binlerce yıllık tarihi, insanı ve doğal güzellikleriyle bize miras bırakılan LATMOS’un (Beşparmak Dağları) sorunlarını kendi penceremizden paylaşabilmek amacıyla ‘1. Latmos Doğa Şenliği’ni 30 - 31 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenledik.

Doğa şenliğimizi yurt genelinde dışarıdan gelen 18 kulüp ve 413 dağcı, toplamda 600 dağcı ve doğaseverlerin katılımıyla gerçekleştirdik.

Büyük beğeni toplayan şenliğimizin 2’incisini ‘2.Latmos Dağcılık Doğa Şenliği’ olarak 7 - 8 Mayıs 2016 tarihlerinde ‘LATMOS MİLLİ PARK OLSUN’ sloganıyla gerçekleştireceğiz.

Tarih ve doğanın muhteşem uyumunu içinde barındıran Beşparmak Dağları’nda bulunan Latmos’un gizemini görmenizi istiyoruz. Bu sebeple Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü ve Bodrum Doğa Sporları Kulübü sizleri ağırlamaktan onur duyacağız.

Katılmak isteyenlerin görevlilere isimlerini yazdırmaları etkinlik programının aksaksız işlemesi için önemlidir.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık