2 Şampiyonluk 1 ikincilik aldık

Milas öğretmenler voleybol takımı Muğla şampiyonu oldu.

2 Şampiyonluk 1 ikincilik aldık

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen öğretmenler arası spor müsabakalarına Muğla grubunda katılan Milas Öğretmenler Voleybol Takımı hem erkeklerde hem de kadınlarda Muğla Şampiyonu oldular ve ilçemizi Ege Bölgesi Şampiyonası’nda temsi etme hakkını kazandılar.
Şampiyonluklar voleybolda geldi
Milas Öğretmenler Voleybol Takımı:2  Fethiye Öğretmenler Voleybol Takımı:0
Mahmut Gökova, Mustafa Emekli, Nevzat Taylan Okşan, Kadir Özden, Denizhan Kuşcu,Mustafa Arıkan, Hasan Karataş, İbrahim Ulaş, Ümit Demir,Kemal Evren Keskin,İsmail Aslan, Doruk Mete, Yusuf Kırçın ve Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’dan oluşan Milas Öğretmenler Voleybol Takımı  geçtiğimiz hafta içinde Muğla Menteşe Spor Salonu’nda oynanan şampiyonluk mücadelesinde rakipleri Fethiye Öğretmenler Voleybol Takımını 2-0 yenerek Muğla şampiyonu oldu.
Elde ettikleri Muğla şampiyonluğu ile ilçemizi ve ilimizi 4-12 Kasım tarihleri arasında İzmir’de yapılacak Ege Bölgesi voleybol şampiyonasında temsil edecek olan Milas Öğretmenler Voleybol takımını gazetemiz adına kutluyoruz.
Kadınlar’da da Şampiyon olduk
Milas Öğretmenler Voleybol takımı:2 Köyceğiz Öğretmenler Voleybol takımı:1
Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenler arası spor karşılaşmaları bayanlar dalında da Muğla şampiyonluk maçlarına katılan ilçemiz kadın öğretmenler takımı, geçtiğimiz hafta içinde  Muğla Menteşe Spor Salonu’nda rakipleri Köyceğiz Voleybol Takımını 2-1 yenerek Muğla şampiyonu oldu.
Erkek voleybol takımımızdan sonra  Milas’a ikinci şampiyonluğu kazandıran Milas  kadınlar voleybol takımımız Muğla’da Filiz Beycur, Merve Çakır,Gülşah Ceylan,Tuğçe Çetin,Elvan Çilek, Buse Yıldırım,Ülker Taş,Eylem Karataş,Sinem Öztürk, Büşra Çelik’ten oluşan kadrosu ile Milas’a şampiyonluğu kazandırdılar.
Kasım ayı içinde İzmir’de yapılacak Ege Bölgesi voleybol şampiyonasında ilçemizi ve ilimizi temsil edecek bayan öğretmenler voleybol takımına gazetemiz adına başarılar dliyoruz.
Futsal’da şampiyonluk son saniyelerde kaçtı
Milas Öğretmenler Futsal Takımı:4 Fethiye Öğretmenler Futsal takımı:5
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2019-2020 Eğitim ve Öğretim sezonunda düzenlenen Futsal’a (salon futbolu) katılan Milas Öğretmenler Futsal Takımı, geçtiğimiz hafta içinde Menteşe Spor salonunda oynadıkları Muğla Şampiyonluk maçında rakipleri Fethiye Öğretmenleri Futsal takımına 5-4 yenilerek Muğla ikinciliği ile yetindiler.
Çağrı Arıkan, Akın Çilek, Ramazan Akkoyun, Alim Deligöz,Mehmet Kale,Ahmet İhsan Kompas, Ercan Çatak, Soner Becek, Onur Semiz, Mehmet Kızılca ve Hasan Başaran’dan oluşan Milas Öğretmenleri Futsal Takımını da Muğla ikinciliği için gazetemiz adına kutluyoruz.


 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık