2 sporcumuzla temsil edildik

Türkiye Teakwando Federasyonu tarafından 7-15 Ekim tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen  Türkiye Gençler Teakwando Şampiyonası’nda Muğla ve Milas adına şampiyonaya Efe Milasspor Kulübü’nün 2 sporcusu katıldı.

2 sporcumuzla temsil edildik

Antrenörleri Mehmet Gözüaçık nezaretinde şampiyonaya katılan Milaslı sporcular final maçlarında rakiplerine yenilerek elendiler.

Şampiyonada 55 Kg da mindere çıkan sporcumuz Onurcan Çetin ilk maçında rakibini 26-24 yenerek bir üst tura çıktı.

Şampiyonanın finalinde şampiyon sporculardan biri olan  Semih Özen'e yenilen genç sporcumuz mücadelesiyle şampiyonada ilgi topladı.

Türkiye Gençler Teakwando Şampiyonasında ilimizi ve ilçemizi temsil eden ikinci sporcumuz 68 Kg da mindere çıkan Semih Karabacak oldu.

İlk iki maçını nakavtla kazanan Semih Karabacak finalde rakibine yenilerek şampiyonadan elendi.

Türkiye Gençler Teakwando Şampiyonasıyla ilgili olarak gazetemiz spor muhabiri Hüseyin Açar 'a bir açıklama yapan Efe Milasspor Kulübü Teakwando Antrenörü Mehmet Gözüaçık, şampiyonada yarışan sporcularını mücadelelerinden dolayı kutlayarak milli takım seçmeleri ile madalya şansını kıl payı kaçırdıklarını söyledi.

Antrenör Mehmet Gözüaçık “artık yeni hedefimiz Ocak 2022 de yapılacak olan Teakwando Şampiyonasıdır” dedi.

“Türkıye Teakwando Şampiyonası öncesinde birlikte antrenman çalışması yaptığımız tüm antrenör arkadaşlarıma ve sporcularıyla, şampiyona öncesinde desteklerini bizlerden esirgemeyen İl temsilcimiz Uğur Göktaş'a da teşekkkür ediyorum” diyen antrenör Mehmet Gözüaçık, “yeni yılda yapılacak şampiyonada mutlaka güzel dereceler yaparak ilçemizin ve ilimizin adını duyuracağız” açıklamasında bulundu.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık