2020 Milas için yatırım yılı olacak

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat 2019’un son mesai gününde Milas Belediyesi personeli ile bir araya gelerek yeni yılını kutladı. Başkan Tokat personele aileleri ile birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı bir yıl dilerken, 2020 yılının da Milas için önemli yatırımların hayata geçirileceği bir yıl olacağını söyledi.

2020 Milas için yatırım yılı olacak
  • 01 January 2020, Wednesday 12:59

Başkan Tokat, Labranda su fabrikasının yenileneceği, araç ve ekipman alımlarının gerçekleşeceği, daha önce yapılmış projelerin tamamlanıp yeni projelerin hayata geçirileceği gibi önemli konuları personeli ile paylaştı.
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcıları Mehmet Çayırlı ve Hüseyin Çöllüoğlu ile birlikte Temizlik İşleri, Labranda Su, Bayındırlık Hizmetleri, Ek Hizmet ve Ana Bina çalışanlarıyla bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı. Başkan Tokat, 2019 yılının da Milas Belediyesi için zor geçtiğini, alınan tasarruf tedbirleri sayesinde bu süreci atlattıklarını dile getirdiği konuşmasında; 2020 yılından iyi şeyler umut ediyoruz, geleceğe dönük olarak ta beklentilerimiz çok. Bir çift mavi gözün ışığında aydınlık fikirlerle kararlı bir şekilde geleceğe baktığımız 2020 yılı diliyorum. Yeni yılınızı şimdiden kutluyorum.
Bildiğiniz gibi Büyükşehir yasası gereği bizim konumumuzda olan ilçe belediyelerinin içine düştüğü ekonomik sıkıntılar ortada. Bu anlamda çok zor zamanlar geçirdik. Sizlerin daha fazla mağdur olmamanız adına bu dönemde bazı tasarruf tedbirlerine gittik. 2023 yılına kadar uzatılan muafiyetler nedeniyle sıkıntılarımız tam olarak bitmedi. Buna rağmen 2020 yılı hem ilçemiz hem de belediyemiz adına yatırım yılı olacak. Bu konuda belli kararlar alındı. Belli projeler tamamlanıp ihalelere başlandı. Belediyemiz açısından teknolojimizin, kadrolarımızın ve makine parkımızın yenilenmesi adına önemli adımlar atıldı. İlçemizle ilgili de daha önce projeleri yapılmış ve yeni projelerin yapıldığı yatırımlarımız hayata geçiyor. Labranda fabrikamızda çok ciddi anlamda hatta devrim gibi yatırımın yaşanacağı bir dönem olacak. Araç ve İş makinesi alımlarını gerçekleştireceğiz. Yoğun bir yıl yaşayacağız. Kamu görevimiz ve topluma karşı sorumluluklarımızla en iyi hizmeti en iyi şekilde üretme konusunda var gücümüzle çalışacağız. Bizler memnuniyet yaratmakla yükümlüyüz. Biz bir aileyiz  iyi ve kötü günlerimiz olabilir. Son ana kadar bu yolu birlikte  yürüyeceğiz. Sizlerle bu topluma hizmet etmekten mutluluğumu ifade ediyor, hepinizin yeni yılını kutluyorum” dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık