Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

2021-2022 Voleybol sezonu toplantısı yapıldı

​​​​​​​2021-2022 Voleybol sezonunun planlanması ile ilgili ilk toplantı Muğla’da yapıldı. Muğla Voleybol İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu’nun başkanlığında yapılan toplantıya Muğla’nın voleyboldaki alt yapı takımları antrenörleri ve temsilcileri katıldılar.

2021-2022 Voleybol sezonu toplantısı yapıldı
  • 27 September 2021, Monday 11:04

16 Eylül Perşembe günü Muğla Menteşe’de gerçekleştirilen voleybol temsilcileri toplantısında önce 2020-2021 voleybol sezonu alt yapı liglerinin bir değerlendirilmesi yapıldı. Muğla Voleybol İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu, voleybol alt yapı liglerine katılacak olan kulüplerin temsilcilerine 2021-2022 sezonunda voleyboldaki yapılan değişiklikler ve yenilikler konusunda bilgilendirme yaptı.

Toplantı sonrası sosyal medya yoluyla 2021-2022 voleybol sezonu ve yapılan toplantıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Muğla İl Voleybol Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu şunları söyledi.

“Yaklaşık olarak 1,5 yıldır alt yapı voleybol faaliyetlerine pandemi nedeniyle ara verildi. Bu yıl herhangi bir aksilik olmazsa alt yapı liglerimiz oynanabilecektir. Ancak voleybol federasyonundan bize iletilen bilgilerde pandeminin seyrine göre, bakanlığımızın ve voleybol federasyonumuzun alacağı kararlar doğrultusunda liglerin başlama tarihlerinde bir değişiklik olabilir.

Tüm voleybol camiasının müsabakaların başlamasını dört gözle beklediğini biliyorum.

Hepimiz Voleybolu Özledik

“Voleybol Federasyonumuz ve bakanlığımızdan açıklanan kararlarda pandeminin kontrol altında tutulmasının tüm toplumun maske, mesafe ve hijyen kurallarına harfiyen uyulmasıyla mümkün olduğunu, bu nedenle antrenör arkadaşlarımızın antrenmanlarında bu kurallara uygun çalışmalar yapmalarının önemini belirtmek isterim.”

Yeni sezonda Muğla Voleybol Tertip Komitesine seçilen isimlere başarı dileklerini ileten Muğla İl Voleybol Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu, 2021-2022 voleybol sezonunun 6 Kasım 2021 tarihinde Gençler ve Küçükler kategorisiyle başlayacağını söyledi.

Bu yıl voleybol maçlarına seyirci alınacağını da söyleyen İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu, ev sahibi takımının seyircisinin tribün koltuk sayısının yarısı kadar olacağını belirtti.

1.Lig 2.Lig maçlarının da 9 Ekim 2021 tarihinde başlayacağını vurgulayan il temsilcisi Ümit Zafer Dokucu “hepimiz voleybolu çok özledik” diyerek, yeni voleybol sezonun tüm voleybol takımlarına ve kulüplere hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis