Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

21.00’de balkonlardayız!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla vatandaşlar, saat 21.00’de evlerinin balkonları ve pencerelerine çıkarak hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı coşkuyla seslendirecek.

21.00’de balkonlardayız!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yılı dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler, Koronavirüs tedbirlerine takıldı. Ancak bu kez, tarihte hiçbir zaman unutulmayacak, özel bir an oluşturulacak. Bugün saat 21.00’de tüm televizyon kanalları canlı yayına geçecek.  Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluş yıl dönümü olan ve aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bayramda, Meclis'te özel bir oturum düzenlenecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, tam saat 21.00'de İstiklal Marşı'nı okuyacak. Meclis Başkanı Mustafa Şentop da aynı anda Meclis bahçesinden İstiklal Marşı'nı okuyacak. Vatandaşlar ise, evlerinin balkonlarından ve pencerelerinden İstiklal Marşı’nı okuyarak 23 Nisan’ı kutlayacak. Bu durum, uzunca süredir vatandaşların sosyal medya aracılığıyla yaptıkları bir çağrıyı. Yöneticiler de bu çağrıyı, böylece resmileştirmiş oldular.
Bu kapsamda Milas Belediyesi ise, TBMM’nin kuruluşunun 100. Yılı dolayısıyla kapı kapı dolaşarak Milas halkına bayrak hediye ediyor. Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 23 Nisan akşamı saat 21.00’de beraber ve hep bir ağızdan balkonlarda İstiklal Marşı’nın okunacağını hatırlatıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis