22 gol ve yeni kral Semih Berkan Zan

2018-2019 Futbol sezonunda Muğla Amatör Küme Ligi’nde yer alan ilçemiz futbol takımı Yeni Milasspor’un Havza Belediyespor’dan transfer ettiği genç santrafor Semih Berkan Zan 22 golle Süper Amatör Küme Ligi’nin gol kralı oldu.

22 gol ve yeni kral Semih Berkan Zan

23 yaşındaki Kastamonu Tosya doğumlu genç futbolcu Semih Berkan Zan, bu yıl Yeni Milasspor’un Süper Amatör Küme Ligi’ndeki şampiyonluk mücadelesinde, takımını attığı gollerle sırtlayan futbolculardan biri oldu.

2017-2018 Sezonunda formasını giydiği Samsun Havza Belediyespor’u Süper Amatör Küme liginden BAL Ligine çıkaran takım kadrosunda da yer alan Semih Berkan Zan, 21 golle geçen sene Samsun Süper Amatör Küme Ligi’nin de gol kralı olmuştu. 1. Amatör Küme ligi’nde formasını giydiği Kastamonu Tosyaspor ile ilk gol krallığı sevincini yaşayan Semih Berkan Zan, futbol yaşamında Yeni Milasspor ile 3.kez gol krallığı tacını taktı.

3 golle veda etti...

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Köyceğiz Belediyespor maçında son kez Yeni Milasspor’un Mor Beyaz formasını giyen Semih Berkan Zan, attığı 3 golle hattrek yaparak toplamda 22 gole ulaşmış oldu.

Teşekkür etti...

Yeni Milasspor’un gol kralı Semih Berkan Zan, sosyal medya yoluyla yaptığı açıklamada, Yeni Milasspor taraftarlarına seslenerek,“sezon boyunca bana ve takım arkadaşlarıma verdiğiniz destekler nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Gol Kralı Semih Berkan Zan yaptığı açıklamada, Yeni Milasspor’u şampiyon yapmak için çok çalıştıklarını da vurgulayarak, ligi şampiyonluk mutluluğunu yaşayamadan tamamlamanın üzüntüsünü de yaşadıklarını söyledi.

Yeni Milasspor formasını giymekten duyduğu mutluluğu da dile getiren genç futbolcu, gönlüm her zaman Yeni Milasspor’da olacaktır diyerek Yeni Milasspor taraftarlarına veda ettiğini belirtti.

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık