Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

22 yıl aradan sonra Muğla Mahalli Ligi’ne katılıyorlar

22 yıl önce Muğla Mahalli Ligi’nde yer alırken rakiplerine sahaları dar eden Milas Kıyıkışlacık Spor Kulübü, uzun aranın ardından, kulüp başkanı genç iş adamı Akın Durmaz nezaretinde 19 üyeden kurulu yeni yönetim kurulu üyeleriyle Muğla Mahalli Ligi’ne hazırlanıyor.

22 yıl aradan sonra Muğla Mahalli Ligi’ne katılıyorlar
  • 06 September 2022, Tuesday 9:49

Katılacakları ikinci amatör kümede müsabakalarını Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda yapacak olan, Kıyıkışlacık Spor Kulübü, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı anma ve Kıyıkışlacık Spor Kulübü dayanışma gecesinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir araya geldi. Geceye Milas İlçe Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu da katıldı.

Gecede konuşma yapan Kıyıkışlacık Spor Kulübü Başkanı Akın Durmaz, geceye katılanlara teşrifleri için teşekkür ederek, “22 yıl sonra katılacağımız ikinci amatör kümede hedefimiz büyük” dedi.

Mahalli ikinci amatör kümede çok güçlü kadro kuracaklarını vurgu yapan başkan Akın Durmaz, 2022-2023 sezonunda yer alacak olan bütün takımlara başarılar diledi.

Kıyıkışlacık Spor Kulübü’nün 30 Ağustos Zafer Bayramı gecesi renkli görüntülerle sona erdi.

Her zaman sporcunun yanında yer alan, ayrım yapmadan haber yapan Milas Önder Gazetesi olarak, bu sezondan itibaren Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme’de yer alacak olan Kıyıkışlacık Spor Kulübü’ne başarılar dileriz.

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık