23 Nisan kutlama programı

Bu yıl yine pandemic kısıtlamaları nedeniyle, 23 Nisan kutlamaları, 23 Nisan Cuma günü sabahı, merkezdeki okullardan 2’şer öğrencinin katılımıyla yapılacak.

23 Nisan kutlama programı
  • 22 April 2021, Thursday 9:33

Milas Merkez İlkokulu/Ortaokulu tarafından hazırlanan tören, Saat 10:00’da, sosyal mesafeye dikkat edilerek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Atatürk Anıtı’na çelenk sunması sonrası, saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın söylenmesiyle başlayacak.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal tarafından yapılacak. Daha sonra iki öğrencinin şiir okuması ve okul öğretmenlerinin hazırladığı “Selanik Türküsü” adlı eserin seslendirilmesi var. Daha sonra çeşitli etkinlik ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri verilecek ve tören sona erecek.

Etkinlilkler çerçevesinde öğrenci, sporcu ve vatandaşların katılacağı bir bisiklet turu var.

Kutlama programı çerçevesinde, 23 Nisan Cuma günü saat 20:00’den itibaren tüm resmi ve özel okullar ışıklandırılacak ve her okul saat 20:21’de kendi ses sistemleri üzerinden İstiklal Marşı’nı çalacaklar. Ayrıca okullar, kendi ses sistemleri üzerinden gün boyu çeşitli çocuk şarkılarnı seslendirecekler.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık