24 Kasım Öğretmenler Voleybol Turnuvası Tamamlanıyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

24 Kasım Öğretmenler Voleybol Turnuvası Tamamlanıyor

4 grupta 17 öğretmen voleybol takımının katıldığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Voleybol Turnuvası, 22 Kasım Perşembe günü oynanacak olan final maçlarıyla sona eriyor.

Hakemliklerini Ümit Demir, Filiz Beycur, Mustafa Emekli, Hasan Başaran, İbrahim Şahin, Onur Semiz, Tuncay İn, Merve Çakır ve Kemal Evren Keskin’in yaptıkları voleybol turnuvasının oynanan grup maçları sonrasında, A grubunda Sakarya Okulları, Ortaköy Ortaokulu, B grubunda Sınav Lisesi, Şehit Murat İnci Lisesi, C grubunda Anadolu Lisesi, Özge Koleji ve D grubunda İmi ve Bilim Lisesi takımları çeyrek final eleme maçları oynama hakkını kazandılar.

19 ve 20 Kasım tarihlerinde oynanan eleme maçlarında ise rakiplerini yenen Sakarya Okulları, Sınav Lisesi, Anadolu Lisesi ve İmi Koleji turnuvanın yarı final maçları oynama hakkını kazanarak, ilk 4 takım arasına girdiler.

Çeyrek Final Maç Sonuçları

 Sakarya Okulu:3 Özge Koleji:0

 Sınav Lisesi:3 Bilim Lisesi:0

 Anadolu Lisesi:3 Ortaköy Ortaokulu:2

 İMİ Koleji:3 Şehit Murat İnci Spor Lisesi:0

Yarı Final Eşleşmeleri

Sakarya- Sınav

Anadolu- İMİ

Yarı Finalin 4 TakımıŞampiyon Belli Oluyor

Sakarya Okulu, Sınav Lisesi, Anadolu Lisesi ve İMİ Koleji voleybol takımlarının mücadele edeceği final turunda rakiplerini yenen takımlar turnuvanın şampiyonluğu için, yenilen takımlar ise üçüncülük karşılaşmasına çıkacaklar.

Milas Dr Mete Ersoy Ortaokulu İlk Yaz Spor Salonunda 22 Kasım Perşembe günü oynanacak olan final maçları sonrasında, turnuvanın ödül töreni de gerçekleştirilecek.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık