27 Şubat Pazartesi günü yapılacak!

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

27 Şubat Pazartesi günü yapılacak!

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilçemizdeki ortaokullar arasında, öğrencilerin öğrenme etkinliklerini pekiştirmek, okullar arasında başarı standartlarını yükseltmek, öğrencileri girişimci ve rekabetçi bir ruhla barış içinde yarışmaya teşvik amacıyla “Bilgi- Kültür Yarışması” düzenleniyor… 19 okulun katılımıyla gerçekleşen yarışmanın final etabı 27 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirilecek…

 

Merkez Ortaokulları

yarışması

Dr. Mete Ersoy Ortaokulu Salonu’nda gerçekleştirilen yarışmanın Merkez Ortaokullar ve Köy Ortaokulları etapları tamamlandı. 10 okul kıyasıya mücadele ettiği Merkez Ortaokullar etabında; Dr. Mete Ersoy Ortaokulu, 23 Nisan Ortaokulu ve Merkez Ortaokulu final etabına kalan okullar oldu.

 

Köy Ortaokulları

yarışması

Köy Ortaokullar etabında ise 19 okul mücadele etti. Eşit puan alan Selimiye Ortaokulu ve Pinar Ortaokulu birinciliği paylaştı. Puanları eşit olan Ören Ortaokulu ve Güllük Ortaokulu yedek sorularla üçüncülük için mücadele etti. Bu etapta da okullar soruları doğru cevaplayınca eşitlik bozulmadı. Yarışma şartnamesi gereği kura çekimi yapıldı ve Güllük Ortaokulu üçüncü oldu.

 

Final Pazartesi günü

Merkez ve Köy Ortaokulları arasında yapılan ilk etap eleme yarışmasının ardından ilk üçe giren okullar arasında 27 Şubat Pazartesi günü final etabı gerçekleştirilecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık