3. Evlilik Fuarı kapılarını açtı

Milas’ta bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen Güney Ege Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, pazar akşamı saat 19.00’a kadar açık kalacak.

3. Evlilik Fuarı kapılarını açtı
  • 17 February 2022, Thursday 15:10

Geçtiğimiz yıl pandemi tedbirleri nedeniyle yapılamayan 3. Güney Ege Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı, bugün saat 11.00’de TARİŞ Fuar Alanı’nda düzenlenen açılış töreninin ardından ziyaretçi kabulüne başladı. Milas ve çevre il ilçelerden çok sayıda girişimcinin katılarak stand açtığı fuarda, evlilik yapacak çiftlerin aradığı her türlü ürün bulunuyor. Fotoğrafçılık, düğün salonu gibi hizmet sunumu gerçekleştiren firmaların da katıldığı fuar, 17-20 Şubat tarihlerinde sabah 10.00 ile 19.00 saatleri arasında açık kalacak.

Davul zurnayla şenlenen açılış töreninde konuşan Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, kurdele kesimi öncesi yaptığı konuşmada, “Bugün yavaş yavaş sonlarına geldiğimiz kış mevsiminin güzel, ılık bir sabahında; Milas’ta daha önce defalarca gerçekleştirilmiş fuarlardan birinin daha açılışındayız. Bugün evlilik fuarını hep birlikte açacağız. Sadece zeytinin başkenti olmayan, aynı zamanda yörenin, en önemli ekonomik noktalarından biri olan güzel Milasımızın fuar turizminden de hak ettiği değeri alması adına bu ve bunun gibi etkinliklerin değerli olduğunu düşünüyorum. Stand açan ve fuara katılım sağlayan esnaflarımıza ‘hayırlı işler’, alışveriş yapacak vatandaşlarımıza da ‘hayırlı olsun’ diyorum.” dedi.

Kaymakam Böke’nin konuşmasının ardından kurdele kesimi yapılarak fuar açılışı yapıldı. Standları tek tek gezen ve bir süre sohbet eden protokol üyeleri, esnaflarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

HAKBİLİR: TARIM FUARIYLA AYNI SEVİYEYE GELMESİNİ UMUYORUZ

Gazetecilere açıklama yapan Expoline Fuarcılık yöneticisi Yavuz Hakbilir, “Bu yıl 3.’sünü açtık fuarımızın. Geçen yıl pandemi dolayısıyla yapamamıştık. Tabi ki ara verince biraz daha soğuyor bu işler. Katılımcı firmalarımız ve ziyaretçilerimizle daha da büyüyeceğini umuyoruz. 2009 yılında tarım fuarımızı açtığımızda bu bölgenin potansiyelini biliyorduk. Önümüzdeki yıllarda tarım fuarımızla aynı seviyelere ulaşacağını tahmin ediyoruz. İnşallah bölgemiz için güzel bir iş yapmış oluruz, bunun gayreti içerisindeyiz. Tüm halkımızı fuarımızı gezmeye davet ediyorum” dedi.

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık