Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

3 kişi adliyeye sevk edildi

​​​​​​​Milas’ta 1 kişinin yaşamını yitirmesi, 2 kişinin ise yaralanması olayı ile ilgili olarak 3 kişi adliyeye sevk edildi. Şahısların adliyeye getirilmesi sırasında bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi alındı.

3 kişi adliyeye sevk edildi
  • 27 January 2023, Friday 15:21

25 Ocak tarihinde Milas’ın İsmetpaşa Mahallesi’nde daha önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki aile arasında tartışma yaşanmış, tartışma daha sonra ise kavgaya dönüşmüştü.

Silah ve bıçakların kullanıldığı olayda, Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı A. K., ruhsatsız tabancayla Melikşah Yıldız’a ateş etmiş, ağır yaralanan Yıldız’ın kardeşi A.O.Y. ise bıçakla A.K.’nin babası H.K. ve kardeşi B.K.’ye saldırarak yaralamıştı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından silahla yaralanan Melikşah Yıldız, İzan Özel Sağlık Hastanesi’ne, bıçakla yaralanan H.K. ve B.K. ise Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmışlardı. Durumu ağır olan Melikşah Yıldız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

İLK FİRARİ YAKALANDI

Silahla ateş ederek Melikşah Yıldız’ın ölümüne neden olan A.K. ile bıçakla H.K. ile B.K.’yi yaralayan A.O.Y. olay yerinden kaçmışlardı.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışma ile A.O.Y. Sodra Dağı civarında yakalandı.

MAHKEMEYE SEVK EDİLDİLER

Gözaltına alınan A.O.Y. ile olaya karışan ve hastanedeki tedavileri sona eren H.K. ile B.K., emniyetteki işlemlerinin ardından Milas Adliyesi’ne sevk edildi. Çevik Kuvvet Ekipleri’nin de katılımıyla adliye etrafında geniş güvenlik önlemi alındı.  Şahısların adliyedeki işlemleri devam ediyor.

A.K. ARANIYOR

Olayda ruhsatsız tabanca kullanan ve de Melikşah Yıldız’a ateş ederek ölümüne neden olduğu iddia edilen Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı A. K.’nin ise halen daha arandığı öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis