‘3. Latmos Dağcılık ve Doğa Sporları Şenliği’ yapıldı

Melih KAŞKAR -

‘3. Latmos Dağcılık ve Doğa Sporları Şenliği’ yapıldı

Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (MİDOSK), Bodrum Doğa Sporları Kulübü (BODOSK) ve Söke Ay Yıldız Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (SÖKE AY YILDIZ) tarafından ortaklaşa düzenlenen 3. Latmos Dağcılık ve Doğa Sporları Şenliği, 6 - 7 Mayıs 2017 tarihlerinde yapıldı.

Geçtiğimiz yıllara göre çok daha yoğun ve coşkulu bir katılımın yaşandığı ‘3. Latmos Dağcılık ve Doğa Sporları Şenliği’ ile bir yandan doğa sporu tutkunları bir araya gelirken, öte yandan ilçemizin tanıtımı da yapılmış oldu.

Şenliğin ilk günü, kampçıların yerleşmesinin ardından akşam yemeği ikramı vardı.

Şenlik alanına kurulan sahnede yöremiz zeybek oyunları oynanırken, şenlik ateşi yakıldı.

Şenlik ateşinin yakılması sırasında kısa bir konuşma yapan Bodrum Doğa Sporları Kulübü’nden Hıdır Çam, tüm doğa dostlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Ardından, söylenen şarkılar ve türküler eşliğinde şenliğin ilk gün programı sona erdi.

Şenlik programı kapsamında farklı zorluk derecelerinde üç ayrı grup halinde yapılan doğa ve kültür yürüyüşleri ise Pazar günü gerçekleştirildi.

 

“Güzel ve başarılı bir anı olarak gönlümüzdeki yerini almıştır”

3. Latmos Dağcılık ve Doğa Sporları Şenliği’nin tamamlanmasının ardından bir açıklama yapan Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Erdoğan, “Bu yıl BODOSK ve Söke Ay Yıldız Doğa Sporları Kulüpleri ile beraber Üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Latmos Dağcılık ve Doğa Şenliği güzel ve başarılı bir anı olarak gönlümüzdeki yerini almıştır. Burada büyük emekleri olan kulüp başkanları ve yönetimdeki arkadaşları tebrik eder, bizleri teşrifleriyle onurlandıran ve katkı sağlayan Dağcılık ve Doğa Sporları kulüplerine yürekten teşekkür ederim.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık