3 Puan Milas'ın

Milas Belediyespor:3 Travel Düzce Gençlikspor:1

3 Puan Milas'ın
  • 07 February 2021, Sunday 18:36

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Liginde ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor  7 Şubat Pazar günü Atatürk Spor Kompleksinde konuk ettiği Travel Düzce Gençlikspor'u güzel bir oyun sonrası 3-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.
Maçın ilk setine iyi başlayamayan ilçemiz temsilcisi seti 25-19 kaybetti.
Maçın ikinci setinde ilk sette yapılan hatalar yapılmayınca sporcuların bireysel performansları da devreye girdi ve bu seti temsilcimiz 25-10 aldı ve skoru 1-1 e getirdi. 
Karşılaşmanı  üçüncü seti yine Milas'ın Efelerinin üstünlüğü ile geçti.Bu seti 25-22 alan ekibimiz skoru 2-1 yaptı.
Maçın dördüncü setinde ise iyi oynayan az hata yapan rakibinin zayıflığınsan yararlanan Efeler  seti 25-14 maçı sa 3-1 alarak karşılaşmadan 3 puan ile ayrıldı.
Milas Atatürk Spor Kompleksinde maçı trübünlerden izleyen kulüp başkanı Muhammet Tokat ve eşi Elif Tokat maçın tamamlanmasıyla sahaya inerek sporcularını kutladılar.
Hafta sonu Alanya Belediyespor ile oynayacakları lig maçı öncesi alınan galibiyet ve 3 puanın önemini vurgulayan takımın teknik sorumlusu Osman Çakıray ligde hedefimize adım adım yaklaşıyoruz diyerek alınan galibiyet için sporcularını kutladığını söyledi.
Maçın Hakemleri:Mustafa Çoban, Burak Köleoğlu,Cemal Yurtseven,Hasan Erdoğan,Deniz Dalga, Süleyman Akgül
Gözlemci:Ümit Zafer Dokucu 
Milas Belediyespor:Görkwm Yazgan,Burak Eser,Onur İrteni,Samet Akyıldız,Mehmet Ali Doğan,Redi Bakiri,Taha Sabah,Selçuk Karakoyun,Batuhan Karaca,Jakup Petras,Emirhan Kök,Enes Güç,Oktay Tetik,Barış Çetrefil
Teknik Sorumlu:Osman Çakıray
Travel Düzce Gençlikspor:Hakan Destanoğlu,Metehan Bas,Ahmet Zümrüt,Berke Dalay,Berkecan Bıldırcın,Hüseyin Alper Aydın,Onur Kaba,Sencer Ürer,Alperen Aydın, Keremcan Acar,Muhammet Delibaş, Recep Akbayrak,Doruk Daioğlu
Teknik Sorumlu:Hakan Unsun

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık