30 Ağustos Turnuvasına Galibiyetle Başladılar

​​​​​​​Milasspor Masterler:4 - Bornova Genç Fatihler Masterler:1

30 Ağustos Turnuvasına Galibiyetle Başladılar
  • 23 August 2021, Monday 14:26

Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu Ulusal Veteranlar Masterler Ege Bölge Federasyonu tarafından İzmir’de 4 grupta 12 takımın katılımıyla düzenlenen ve geliri Milas’ta çıkan orman yangınları kazazedelerine aktarılacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kuruluşu ve Yangınzedeler Masterler Futbol Turnuvası geçtiğimiz hafta sonu oynanan ilk grup karşılaşmalarıyla başladı.

Turnuvaya ilçemizi temsilen katılan Teknik Sorumluluğunu Mehmet Kabak’ın, Genel Koordinatörlüğünü Erkan İşli’nin üstlendiği Milasspor Masterler Futbol Takımı, grubunda çıktığı ilk karşılaşmada Bornova Genç Fatihler Masterler Futbol Takımını Bornova Yusuf Tırpancı Stadyumu’nda 4 golle geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısında ilk golü Cüneyt Tanyeri ile bulan Milas Masterlerı, ilk yarının sonlarına doğru Ramazan Akkoyun ile ikinci golü buldu ve ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısında da ilk yarıdaki başarılı oyununu sürdüren ilçemiz ekibi dakika 47’de Savaş Şişli ile maçtaki üçüncü golünü attı ve 3-0 öne geçti. Karşılaşmanın 55.dakikasında ev sahibi takım İsmail Tanç ile golü buldu ve farkı 2’ye indirdi. 3-1 lik skor sonrası Bornova takımı farkı daha da indirmek için yaptığı ataklarda savunmasında boşluklar verdi. Milasspor Masterler Takımı dakika 55’de savunma oyuncusu Fatih Arslan ile bir gol daha atarak skoru 4-1 yaptı. Karşılaşma, ilçemiz takımının 4-1 lik galibiyeti ile sonuçlandı ve Milasspor sahadan 3 puanla ayrılarak ikinci maç için önemli bir avantaj elde etti.

Rakip Bornova Kültür Masterler

Bornova Kültür Masterler- Milasspor Masterler

Zafer Bayramı ve Yangınzedelere destek amaçlı düzenlenen Masterler futbol turnuvasında ilk maçını 4-1 kazanan ilçemiz ekibi, grubunda ikinci ve son maçını 25 Ağustos Çarşamba günü Bornova Kültür Masterler Futbol Takımıyla Bornova Yusuf Tırpancı Sahası’nda yapacak.

Turnuvanın Yarı Final Maçları İzmir’de oynanacak; şampiyonluk karşılaşması ise 29 Ağustos Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda yapılacak.

Aynı gün hem kupa töreni olacak hem de Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a turnuvanın katılımcıları tarafından sağlanan ve yangınzedelere ulaştırılmak üzere mali destek verilecek.

 Yarı Final Maçları

27 Ağustos Cuma İzmir

Saat 20.30 A1-D1

Saat 22.00 B1-C1

Final Karşılaşmaları

29 Ağustos Pazar-Milas

Saat 17.00 Üçüncülük maçı

Saat 18.00 Şampiyonluk maçı

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık