Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

30 Ağustos Zafer Bayramı Muğla’da spor etkinlikleri ile kutlandı

MUĞLA’DA ZAFER HAFTASI SPOR ETKİNLİKLERİYLE KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı Muğla’da spor etkinlikleri ile kutlandı
  • 04 September 2021, Saturday 10:58

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü sebebiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.
5 ayrı spor dalında 153 sporcunun katıldığı Spor etkinlikleri 26 - 30 Ağustos Zafer Haftası kapsamında Menteşe ve Yatağan ilçelerinde düzenlendi. 
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü nedeniyle 26 Ağustos Perşembe günü Tenis ve Futbol Turnuvalarıyla başlayan etkinlikler 29 Ağustos Pazar günü Yüzme Yarışlarıyla sona erdi. 
26 Ağustos Perşembe günü Atatürk Spor Kompleksi Tenis Kortlarında 12 sporcunun katılımıyla başlayan etkinlikler sırasıyla Atatürk Stadı’nda Futbol Turnuvası, Menteşe Kışla Parkında Oryantiring, Yatağan Spor Salonunda Satranç ve Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda Yüzme Yarışlarının yapılmasıyla sona erdi.
Merkez İlçe Menteşede yapılan Yüzme Yarışları, Tenis, Futbol ve Oryantiring Turnuvalarında dereceye giren sporcuların ödüllerini Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı takdim ederken Yatağan’da düzenlenen Satranç Turnuvasında dereceye giren sporcuların ödüllerini ise Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve Kavaklıdere Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sezgin Uslu takdim ettiler.
İLMAN: “MİLLETİMİZİN ZAFERLERLE DOLU ŞANLI TARİHİNDE ÖNEMLİ BİR YERİ OLAN ZAFER HAFTASINI SPORCULARIMIZLA BİRLİKTE SPOR ETKİNLİKLERİYLE KUTLADIK”
“30 Ağustos Zafer Bayramı’nı sporcularımızın katılımıyla spor etkinlikleri ile kutladıklarını” dile getiren Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü nedeniyle tesislerimizde yaptığımız spor etkinlikleriyle bu anlamlı haftayı ve günü sporcularımızla birlikte kutladık. Milletimizin zaferlerle dolu şanlı tarihinde önemli yeri olan 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Devletimiz ve Milletimiz hep var olsun. Ülkemizde huzur ve güven içinde yaşıyorsak bunu Mustafa Kemal Atatürk’le beraber tüm şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz. Başta gençlerimiz olmak üzere hepimiz bunun farkındayız. Şehitlerimizin bize bıraktığı bu ruhu gelecekte de yaşatmaya devam edeceğiz. Allah tüm şehitlerimizin mekânlarını cennet eylesin, bizleri de onlara layık eylesin. Vatanımız için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu anlamlı haftayı spor etkinlikleriyle yaşatan ve geleceğimiz için bizlere büyük umutlar veren gençlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum ve emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık