4’üncü kattan düşen Cemre yaşamını yitirdi

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

4’üncü kattan düşen Cemre yaşamını yitirdi

İlçemizde 4’üncü kattan düşen bir çocuk yaşamını yitirdi.

İlçemiz Şevketiye Mahallesi Manolya Caddesi’nde bulunan bir apartmanın 4’üncü katında oturan Fidan ve Hüseyin Gümüş çiftinin 4 yaşındaki çocuğu Hanife Cemre dün saat 11.00 sıralarında evlerinin balkonundan düştü.

Çevrede bulunanların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzan Özel Sağlık Hastanesi’ne kaldırılan ve daha sonra ise 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Hanife Cemre, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Müdahale şansımız

olmadı

Araçlarıyla yoldan geçtikleri sırada çocuğun düştüğünü farkettiklerini belirten Gürsoy Doğan, “Yardım için koştuk ama durumu çok kötü gözüküyordu. Hiçbir şekilde müdahale şansımız olmadı. Ambulansı aradık, yaklaşık 10 dakika sonra gelebildi. İlk önce İzan Özel Sağlık Hastanesi’ne kaldırıldı, oradan da Devlet Hastanesine sevk edildi, fakat kurtaramadılar” dedi.

 

Bir anlık dalgınlık

Çocuğun anne ve babasının evde bulunmadığını, babannesi Hanife Gümüş’ün evde olduğu sırada olayın gerçekleştiğini belirten Doğan, “Her şey bir anda olmuş. Bir anlık dalgınlıkla olmuş” derken, olayı duyan ailenin yakınları Devlet Hastanesine akın etti ...

Minik Hanife Cemre’nin yaşamını yitirmesi, ailesinin yanısıra apartman sakinlerini de derinden sarstı.

 

Sabırlar diliyoruz …

Çok büyük, tarifsiz bir acı … Sabırlar dilemekten başka ne diyebiliriz bilemedik …

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık