5 takımı buluşturan turnuva

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

5 takımı buluşturan turnuva

Bodrum İhtisas Spor Kulübü tarafından düzenlenen ve Muğla Büyük Şehir Belediyesi Turizm ve Spor Dairesi’nin de destek verdiği geleceğin sporcularını bir araya getiren voleybol turnuvası geçtiğimiz hafta içinde Bodrum’da yapıldı.

Yaş grubu, yıldızlar ve gençler dallarında yapılan voleybol turnuvasına 5 takım katıldı. Ev sahipliğini Bodrum İhtisasspor Kulübü’nün üstlendiği voleybol turnuvasına Muğla Büyükşehir Belediyespor, Yeşil Marmarisspor, Söke Remzi Zeytinoğluspor ve İzmir Özateşspor Kulübü voleybol takımları katıldılar.

23 Temmuz Cumartesi günü oynanmaya başlayan voleybol turnuvası 24 Temmuz Pazar günü yapılan final maçları ile sona erdi.

2016 - 2017 voleybol sezonu öncesinde liglerde mücadele edecek olan voleybol takımlarının sporcularını kaynaştırma tanıştırma amaçlı yapılan voleybol turnuvasında sporcular 2 gün boyunca salonda birbirleriyle mücadele ettiler.

Müsabakalardan kalan sürelerde ise Bodrum’u birlikte gezen sporcular sahada rekabet saha dışında dostluk mesajları vererek maçları izleyenlerin takdirlerini kazandılar.

Turnuvanın final maçları sonrasında turnuvaya katılan 5 takımın sporcularına katılım ve teşekkür madalyaları ile kupalarını Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Spor Daire Başkanı Ali İnan verdi.

Yeşil Marmarisspor Takımı Antrenörü Esra Balıkçı, Söke Remzi Zeytinoğluspor Kulübü Voleybol Takımı Antrenörü Mutlu Yıldırım, İzmir Özateşspor Voleybol Takımı Antrenörü Halil Özmert ve Bodrum İhtisasspor Kulübü Voleybol Takımı Antrenörü Refik İpçi ve Cem İpçi ortak olarak yaptıkları açıklamada turnuvanın son derece güzel geçtiğini belirterek bu tür turnuvaların her yıl tekrarlanması gerektiğini söylediler.

Turnuvanın sonunda yapılan kapanış töreninde kapanış konuşmasını yapan Bodrum İhtisas Spor kulübü Yöneticisi ve Antrenörü Refik İpçi; turnuvaya katılan tüm kulüplere, sporculara ve desteklerinden dolayı Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan’a teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık