AB Hibe Destek Programı Bürosu Nardugan, Törenle Açıldı

​​​​​​​Tarım ve Kırsal Kalkınma Desteği İçin AB Hibe Destek Programı Bürosu NARDUGAN, bugün saat 11’00’de düzenlenen törenle açıldı.

AB Hibe Destek Programı Bürosu Nardugan, Törenle Açıldı
  • 22 December 2023, Friday 10:09

Açılış, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi’ndeki Nardugan ofisi’nde gerçekleşti. Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Zeybek, MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Muğla SMMMO Başkanı ve Milas Belediye Başkanı Aday Adayı Servet Evran, Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Murat Sodra, İasos Mahalle Meclisi Derneği Başkanı ve Milas Beledie Meclis Üyesi Aday Adayı Hülya Canko’nun ve vatandaşların katıldığı açılışta kurdelyaı Cemil Zeybek, Mustafa Yüksel ve Hülya Canko kestiler.

“AB Proje Uzmanları Derneği” Muğla İl Temsilcisi ve “Grup Danışmanlık AB Proje Ofisi” sorumlusu Reşat Uygun, firma yetkilisi olarak, özellikle Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleri başta olmak üzere yapacakları işler konusunuda konukları bilgilendirdi.

HİBEYE BAŞVURABİLECEK KİŞİ VE KURUMLAR

Reşat Uygun, bu konularla ilgili daha ayrıntılı açıklamayı, önümüzdeki günlerde MİTSO’da yapacakları sunumla yapacak. Bağlantı kurmak isteyenler Uygun’un 0.541 297 19 56 no’lu telefonundan bilgi alabilir, ya [email protected] mail adresinden bağlantı kurabilir. 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık