‘Açık Hava’da Yeşilçam filmleri

​ÖNDER Haber –

‘Açık Hava’da Yeşilçam filmleri

Karya Sanat Cafe, meraklılarını, günlük yaşamımızdan çıkalı uzun yıllar olan ‘Yazlık’ ya da ‘Açık Hava’ Sinema keyfine davet ediyor.

Karya Sanat Atölyesi Sanat Yönetmeni, Oyun Yazarı, Oyuncu Dağlar Uygur ve Karya Sanat Koordinatörü Ersin Yeniceli işbirliği ile gerçekleştirilen ‘açık hava sineması etkinlikleri’ Milas’ta bir ilk olarak sinemaseverlerin hizmetine sunuldu.

Zafer Caddesi üzerinde Kaymakamlık lojmanı karşısındaki Karya Sanat Cafe’de 11 Ağustos akşamı başlayan açık hava sinema keyfi etkinlikleri, havalar açık olduğu sürece her Perşembe akşamı sinemaseverleri Yeşilçam filmleriyle buluşturmayı sürdürecek.

Önümüzdeki etkinliğin 18 Ağustos Perşembe akşamı olduğunu belirten ve keyifli bir Yeşilçam filmini daha açıkhava’da çaylarını, gazozlarını içerek izlemek isteyenlerin en kısa zamanda Karya Sanat Cafe’de koltuklarını ayırtmaları çağrısında bulunan Dağlar Uygur, “Amacımız, sıcak yaz akşamlarında Milaslıları birazcık olsun tebessüm ettirmek ve unutulan Yeşilçam filmlerini tekrar gündeme getirmek” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık