Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

ADD Milas, Atatürkçü Gençleri çatısı altına topluyor

Atatürkçü Düşünce Derneği Milas Şubesi, yurtsever Türk gençliğini ADD çatısı altında toplanmaya çağırdı.

ADD Milas, Atatürkçü Gençleri çatısı altına topluyor

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Milas Şube yönetimi, aylardır sürdürdükleri çabaların, üyelere ve gençlere yönelik çağrıların sonuç vermeye başlamasından hoşnut. Şube Başkanı Gülçin Erşen, birkaç gün önceki yönetim kurulu toplantısında, gençlerle bir araya gelerek, gençlik kollarını kurma yolunda adımlarını attıklarını söyledi. ADD Genel Merkezi Gençlik Kurultayı’na kısa bir süre kaldığını belirten Erşen, şu açıklamada bulundu:
“Şube Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, en büyük hedeflerimden biri şube gençlik kollarını kurmaktı. Yönetim kurulu üyelerimiz arasında da genç arkadaşlarımız var. Ama, Milas’ta genç üyemizin sayısı oldukça az. Oysa, hem şubemizi, hem derneğimizi hem de ülkemizi gençlere emanet edeceğiz. Dolayısıyla, onlara güzel, aydınlık, gönençli bir gelecek hazırlamak kadar, onları da geleceğe hazırlamak durumundayız. Türkiye’mizin zor günlerden geçtiği dönemdeyiz. Gençlerimizin işi zor. Özellikle, yurtsever, Atatürkçü gençlere her konumda büyük görev düşüyor. Baştan beri, siyasi ideolojisi, dini inancı, etnik kökeni ne olursa olsun, Atatürkçülük ve yurtseverlik paydasında birleştiğimiz herkesi ADD çatısı altında buluşmaya çağırıyoruz. ADD Milas Şubesi Gençlik Kolları’nda görev almak isteyen 18 – 30 yaş arasındaki üyelerimiz ve üye olmak isteyen gençlerimiz en kısa zamanda bizle iletişime geçsin.” 

"Gençlere güveniyoruz"

Genelde başka şubelerdeki gençlik kollarının temelini bursiyerlerin oluşturduğunu, ama Milas şubesinden eski dönemlerde burs almış olanların, dernekle pek bağ kurmadıklarını söyleyen Erşen, “Bunun çeşitli nedenleri var. Bir de başka il ve ilçelerden buraya okumaya gelen öğrencilerin mezun olduktan sonra burada kalanlar dışında, şubemize üye olmalarını bekleyemeyiz. Biz son bir yıldır Milaslı ya da Milas’a yerleşmiş gençlerimize burs vermeyi tercih ettik. Geçen yıl burs verdiğimiz 11 öğrenci ve bu yılki 7 öğrenci ile iletişimimizi sıcak tutuyoruz. Zaten onlar arasında da Gençlik Kolları’na üye olmak isteyenler var” diye konuştu. 
Üyelerin dernek çalışmalarına, düzenlenen etkinliklere fazla ilgi göstermemesinin kendilerini üzdüğünü, ayrıca üyelerin çoğunun aidat borçlarını ödemeyi aksatmalarının, bursiyer sayısı başta olmak üzere, birçok konuda kendilerini kısıtladığını dile getiren ADD Milas Şube Başkanı, “Biz yine de koşullar elverdiğince, umutsuzluğa ve karamsarlığa kapılmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle gençlerden çok umutluyum. Atatürk gibi; gençlere güveniyorum ve daha da güvenmek istiyoruz” dedi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık