Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

ADEM ZEYBEKOĞLU: “Geçmiş tarihini bilmeyenler ya da unutturmak isteyenler geleceğin tarihini yazamaz.”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile, AKP ve MHP İl Başkanları’nın açıklamalarına arşivlerle yanıt verdi. 

ADEM ZEYBEKOĞLU: “Geçmiş tarihini bilmeyenler ya da unutturmak isteyenler geleceğin tarihini yazamaz.”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu AKP ve MHP Muğla İl Başkanları’nın geçmişte yapılanları unutturmaya çalışarak milletin hafızasını küçümsediğini söyledi ve ‘açılım’la, ‘ne istedilerse verdik’ politikaları ile, ne yazık ki ülkenin bugün bu halde olduğunu belirtti. 
Zeybekoğlu; “AKP ve MHP İl Başkanları’nın açıklamalarını okuyan bir vatandaş ülkemizde açılım sürecini yürüten, Fetö terör örgütüne ne istedilerse veren partinin CHP olduğunu zannedecektir. Şöyle biraz geçmişe gittiğimizde siyasi rant ve oy için AKP açılım sürecini başlatmış, terör örgütü yöneticileri ile Oslo’da masaya oturmuş, terör örgütü mensuplarını sınırdan halaylarla geçirmiş, devletin savcılarını teröristlerin ayağına göndermiştir. AKP İl Başkanı’nın açıklamasında bahsettiği hendek terörü AKP tarafından valilere verilen emirle, teröristlere dokunulmaması sebebiyle yaşanmıştır. Balıkların hafızaları bile bu yaşananları hatırlayacak kapasitededir. Paçavra bayrağın Ankara’da göndere çekilmesi, el ele konserlerde pozlar verilmesi, şehirlerin terör yuvası haline gelmesi, AKP’nin açılım sürecinde bu ülkeye yaşattıklarıdır. Fetö terör örgütüne ne istedilerse veren, vali, emniyet müdürü, ÖSYM başkanı, milletvekili yapan, devletin en önemli kadrolarına yerleştiren, ülkenin genelkurmay başkanını sanık, terör örgütü mensuplarını tanık yapan AKP’nin teslimiyetçi politikalarıdır ki, AKP Genel başkanı bunu itiraf etmiştir. 
“Suriye meselesi Esad Esed meselesidir.”
Suriye meselesi de Esad’ın Esed olma meselesidir. Emevi Camii’nde namaz kılma hayali kuran AKP’nin yanlış politikaları nedeni ile vatan evlatlarının bilmediği coğrafyalarda şehit olmasıdır. 36 şehidimiz varken kameralar karşısında gülen AKP Genel Başkanı ve onu alkışlayan milletvekilleri milletinden kopmuş, vicdanları kararmış durumdadır. Milletvekilimiz Engin Özkoç’un açıklamalarına katlanamayanlar doğruları duymak istemeyenlerdir. TBMM hür fikirlerin konuşulduğu, özgür bir ortamdır. AKP’nin demokrasi karnesi her alanda zayıftır ve meclisi de kendi arka bahçeleri zannetmektedirler. Gereken cevabı ilk seçimde milletten alacaklardır. 

“CHP’ye gönül verenler çocuklarının gözlerinin içine gururla bakabilenlerdir ama ne yazık ki AKP’ye gönül verenler sokaklarda başına öne eğenlerdir.”
Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin kurucu iradesi ve Kuvayi Milliye’dir. Bu ülkeye düşman olanlar tank palet fabrikasını Katar’a satanlar, cemaatler ve tarikatlara ne istedilerse verenler ve şehitler tepesi boş kalmayacak diyenlerdir. CHP’ye gönül verenler çocuklarının gözlerinin içine gururla bakabilenlerdir, ama ne yazık ki yanlış politikalar ve yapılan haksızlıklar nedeni ile AKP’ye gönül verenler, sokaklarda başına öne eğenlerdir. 

“Milliyetçilik cepheye giderim diye bağırmakla olmaz, geleceğimiz çocukların her sabah “Ne Mutlu Türküm Diyene” cümlesini söylemesini sağlamakla olur.”
Gelelim MHP İl Başkanı’nın açıklamalarına, seçmenin bile partisindeki değişiklikleri takip edemediği, bir yıl önce seçim meydanlarında ip attığı liderin bugün elini bırakmayan MHP politikaları, ülkemiz için anlamsızdır. Ülkemizi Fetö ve açılım süreci ile bugünlere getiren AKP ile iş birliği demek, bunları bilerek, yılana sarılmaktır. Tarihten ders almayanlar, geçmişini bilmeyenler geleceğin tarihini yazamaz. Türkiye Cumhuriyeti ibaresini, andımızı kaldıran, ülkenin tüm fabrikaları satılırken sesi çıkmayan MHP’nin bu saatten sonra da sesi çıkmazsa ülkemiz hiçbir şey kaybetmez. Puslu havayı sevenlere inat aydınlık bir Türkiye Cumhuriyeti için Cumhuriyet Halk Partisi tek başına mücadeleye devam edecektir. Milliyetçilik öyle kürsüde cepheye giderim diye bağırmakla olmaz, cepheye giden tankların yabancıya peşkeş çekilmesine engel olmakla, geleceğimiz çocukların her sabah “Ne Mutlu Türküm Diyene” cümlesini söylemesini sağlamakla olur.” dedi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis