Adlarını çeyrek finale yazdırdılar

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Adlarını çeyrek finale yazdırdılar

Anadolu Yıldızları Ege Bölgesi Hentbol Şampiyonası’nda ilimizi temsil eden Muğla Yıldızlar Hentbol Takımı, geçtiğimiz haftasonu İzmir’de oynanan grup karşılaşmalarında fırtına gibi eserek karşılaştığı tüm rakiplerini yendi.

Şampiyonada çeyrek final eleme karşılaşması oynama hakkını elde eden Muğla Yıldızlar Hentbol Takımında Milaslı Yıldız Hentbolcular da yer alıyorlar. Geçtiğimiz günler içinde şampiyona öncesinde Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret eden Milaslı Yıldız Hentbol sporcuları oynayacakları karşılaşmalarla ilgili Başkan Tokat’a bilgiler vermişlerdi.

 

Hem kızlarda hem de erkeklerde çeyrek finaldeyiz

Muğla Yıldızlar Erkek ve Kız Hentbol takımları, şampiyonada oynadıkları karşılaşmalarda başarılı olarak Muğla’yı çeyrek final maçlarında temsil etme hakkını kazandılar.

Muğla Yıldızlar Kız ve Erkek Hentbol takımlarında yer alan Milaslı Yıldız Hentbol Sporcuları, takımlarının çeyrek finale yükselmesinde önemli bir başarı gösterdiler.

 

Kutluyor ve başarılar diliyoruz

Antrenörleri Tuğçe Handan Demirel ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yeter Sezer tarafından şampiyonaya hazırlanan ve çeyrek finale yükselen Muğla Yıldızlar Hentbol Takımını başarılarından dolayı kutluyor ve çeyrek final karşılaşmasında Muğla Yıldızlar Erkek ve Kız Hentbol Takımına başarılar diliyoruz.

 

Milli Takıma 3 sporcu gönderdik

Geçen haftasonu İzmir’de yapılan Anadolu Yıldızları Ege Bölgesi Hentbol Şampiyonası’nda hem kızlarda hem de erkeklerde başarılı olan ilimiz Hentbol Takımının 3 Milaslı sporcusu Milli Takım’a seçilerek ilçemizi ve ilimizi Milli Takım maçlarında temsil edecekler.

Nazmiye Dilli, Kaan Atak ve Aylin Kılıçarslan isimli Milaslı Hentbol sporcularına Milli Takımda da başarılarının devamını diliyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık