ADM Elektrik Dağıtım, Milas Sanayi Bölgesinin Elektrik Altyapısı’na Yatırım Yapıyor.

ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN

ADM Elektrik Dağıtım, Milas Sanayi Bölgesinin Elektrik Altyapısı’na Yatırım Yapıyor.
  • 15 September 2018, Saturday 11:19

Altyapı çalışmaları hızla devam eden Milas Organize Sanayi Bölgesi’nde parsel dağıtımlarının bu yıl sonu itibariyle yapılacağı belirtilirken, parsel dağıtımları sonrası fabrika inşaatlarının ve üretimin başlayacağı biliniyor.

Bölgemizin elektrik dağıtım firması olan ADM Elektrik Dağıtım da, geçtiğimiz günlerde bir bilgi paylaşarak, ADM’nin Organize Sanayi Bölgesi’nin artacak olan elektrik hizmetini kesintisiz almasını sağlama maksadıyla, buraya 1 milyon 500 bin TL’lik yatırım yaptığını, başlatılan çalışmaların Eylül ayı itibariyle tamamlanmasının planlandığını belirtti.

ADM Elektrik Dağıtım’dan verilen bilgide, “Hizmet verdiği Aydın, Denizli ve Muğla illerinde 3 milyon insanın hayatını aydınlatan ADM Elektrik Dağıtım; geleceğin enerjisi için yatırım çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yatırım projelerinde sanayi bölgeleri için ayrı bir hassasiyet gösteren şirket, Milas sanayi bölgesinde yeni yatırım çalışmalarında sona yaklaştı.

Muğla için büyük bir öneme sahip Milas Sanayi Bölgesinde, elektrik dağıtım hizmetleri için yatırım devam ediyor.Tüketicilerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla uzun ömürlü yatırım projeleri gerçekleştiren ADM Elektrik Dağıtım, Milas sanayi bölgesinde yaklaşık 1.500,000 TL’lik yatırım bütçesiyle başladığı yatırım çalışmalarını Eylül ayında tamamlamayı planlıyor” dendi.

Bölgenin hızlı gelişen ve değişen yapısını da dikkate alan şirket yetkilileri; yatırım çalışmalarını uzun yıllar tüketici memnuniyetini sağlayacak bir biçimde hazırladıklarını belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık