ADM ve Telekom ile toplantı

Kaymakam Eren Arslan, mahalle muhtarları tarafından en çok şikâyet alan özel statülü şirketler ADM Elektrik ve Türk Telekom’un yetkilileri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

ADM ve Telekom ile toplantı
  • 08 January 2020, Wednesday 16:06

Milas Kaymakamı Eren Arslan başkanlığında her ay gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında, en fazla şikayet alan kuruluşlar olan Türk Telekom ve ADM Elektrik şirketlerinin yöneticileriyle sorunların çözümüne yönelik toplantı gerçekleştirildi. 
Toplantıya; Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın yanı sıra ADM Elektrik İl Müdürü Ali Karabıyık, İlçe Müdürü Atilla Uzunoğulları, Türk Telekom İl Müdürlüğü Temel Şebeke Operasyonlar Yöneticisi Hüseyin Ertek ve Türk Telekom İlçe Yöneticisi Birol Acar katıldı.
Kaymakam Arslan, toplantının ardından “ADM Elektrik ve Telekom birimlerimizle muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın talepleri ile ilgili olarak değerlendirme toplantısı yaptık.” dedi.
2 özel statülü şirket tarafından talep ve şikayetlerin 5-6 aydır çözülememesi üzerine Aralık ayı muhtarlar toplantısında konuşan Kaymakam Arslan, “3 yıldır sürekli Telekom, ADM. Vatandaşın mantığıyla söylüyorum: Parasını alıyorsunuz, alamadığınız gün kesiyorsunuz, cezasını yazıyorsunuz; bunlar normal ama 3 yıldır da 3 tane direğin yıkıntısını kaldırmak bu kadar mı zor? Vatandaş bize hesap soruyor. Bir protokol ile görev size devredilmiş, özel statülü bir kurumsunuz. Olmaz, bunu bir izah etmek lazım. Her gittiğimiz köyde vatandaşlarımız, muhtarlarımız bizlere bu taleple geliyor. Taleplerin yüzde 60’ı bu. Ben hakikaten şaşırıyorum. Biz her talebi alıp resmi yazıyla kurumlara gönderiyoruz. Ama rutin ‘programa alınmıştır, yapılacaktır’ gibi cevaplar artık kabak tadı vermeye başladı.” şeklinde konuşmuştu.


 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık