Ahmet Aras, Milas’ta..

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, bu sabah Milas Belediye Başkanlığı’na yaptığı ziyaret sonrası, esnaf ziyaretine başladı.

Ahmet Aras, Milas’ta..

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile birlikte sabah 11:00’de Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret eden Ahmet Aras ve ekibi, buradaki ziyaretin ardından, Ali Mahir Başarır, Muhammet Tokat, Fevzi Topuz’la birlikte esnaf ziyaretlerine başladı. Esnaf ziyaretleri sonrası CHP Milas Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret edecek olan Aras ve beraberindekiler, saat 14:00’de de Büyükşehir Belediyesi’nin Milas’ta yapımına başladığı Kültür Merkezi’nin açılış törenine katılacak ve sonra Yatağan ziyareti için Milas’tan ayrılacak.

Belediyeyi ziyaret sırasında Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas’ın şimdiye kadar yaptıkları ve yapılması gerekenler konusunda CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a bilgiler verdi ve “önümüzdeki dönemde Fevzi Başkan’la birlikte bunlara el atmak gerekiyor” dedi. Bunların başında Balavca’nın ıslahı projesinin geldiğini söyleyen Başkan Tokat, daha önce planlanmasına karşın askıda kalan mesire yeri konusunun da büyükşehirle birlikte halledilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Ahmet Aras ve beraberlerindekiler, hatıra fotoğrafları çekildikten sonra, esnaf ziyaretlerine başladılar.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık