Ak Parti Muğla Büyükşehir Aday Adayı, Yeniden Refah Partisi Adayı Oldu

Ak Parti Muğla Büyükşehir için 14 Kasım’da aday adayı olan Mehmet Melih Tatlıcı, Ak Parti’den istifa ederek Yeniden Refah Partisi Muğla Büyükşehir adayı oldu.

Ak Parti Muğla Büyükşehir Aday Adayı, Yeniden Refah Partisi Adayı Oldu
  • 18 January 2024, Thursday 14:26

İstifasının nedeni ve başka bir partiden aday olmasının gerekçeleri hakkında kısa bir bilgilendirme yapan Tatlıcı, Muğla’dan adaylık süresinde başvuru yapan tek aday olduğunu, 7 Ocak günü AK Parti’nin kendisini bir kez dahi dinlemeden ve genel merkeze çağırmadan 73 yaşındaki Mardinli bir kişiyi tepeden indirerek Muğla Büyükşehir adayı yapıldığını söyledi.

Tatlıcı’nın sosyal medyadan yaptığı paylaşım şu şekilde;

 “Değerli Muğlalılar Muğla’nın çeşitli ilçelerinde Turizm ve hayvancılık alanında faaliyet gösteren 42 yaşındayım. İTÜ mimarlık bölümünü bitiren bir kardeşinizim. Halkımıza olan hizmet aşkım ve Muğla sevdamızdan dolayı 14 Kasım’da Muğla’dan AK Parti’den Büyükşehir aday adayı oldum. Adaylık süresinde başvuru yapan tek adaydım. Halkımıza teşkilat ziyaretleri ve projelerimi anlatmaya çalıştım. 7 Ocak günü AK Parti beni bir kez dahi dinlemeden ve genel merkeze çağırmadan 73 yaşındaki Mardinli bir kişiyi tepeden indirerek Muğla Büyükşehir adayı yaptı. En önem verdiğim kentsel dönüşüm başta olmak üzere Muğla’nın sorunlarına çözüm olacak projelerimi hayata geçirmek için Yeniden Refah Partisi Muğla Büyükşehir adayı olarak karşınıza çıktım. Tüm Muğlalı kardeşlerimizin desteğini bekliyorum.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık