Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

AKP Milas İlçe Başkanı Emin Çelik: “Birileri bizim emeklerimizi yok sayıyor”

​​​​​​​AKP Milas İlçe Başkanı Emin Çelik yazılı açıklama yaparak, Milas’a doğalgaz getirilmesinin yıllardır siyaset ve propaganda aracı olarak kullanıldığını ve bunu devam ettirmek isteyenler olduğunu söyledi.

AKP Milas İlçe Başkanı Emin Çelik: “Birileri bizim emeklerimizi yok sayıyor”

Milas’a doğalgaz getirilmesi ile ilgili bakanlıkla görüşüldüğünü ve bakanın gereğinin yapılması için talimat verdiğini söyleyen AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik; “Görüyorum birileri bizim emeklerimizi yok sayarak kendileri emek vermiş gibi propagandasını yapıyor” dedi.

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çeli’in açıklaması şöyle:

“Kıymetlim olan Milas'a hizmet için geldiğimiz bu koltuklara yaptığımız hizmetleri sahiplenenlere ve vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacı ile kamuoyuna saygı ve sevgi ile konuşmalarıma başlıyorum.

Değerli Milas halkı göreve geldiğim günden beri hep aynı şeyi söylüyorum. "Ortak paydamız Milas" bizler bu koltuklara hizmet etmek için geldik. Milas'ın çok değerli bir milletvekili var. Sayın Milletvekillerimiz Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan ile birlikte Ankara'da tüm bakanlıklarla tek tek görüştük. Ortak amacımız Muğla'ya ve Milas’ımıza hizmeti getirebilmek. Bizler bakanlıklarımıza giderek elimizde oluşturduğumuz tüm dosyalarımızı sunuyoruz. Doğalgaz sorunumuzu ilettik bakanımız da sağolsun gereğinin yapılması için talimatı verdi lakin görüyorum birileri bizim emeklerimizi yok sayarak kendileri emek vermiş gibi propagandasını yapıyor. Bu durum bizi derinden üzdü. Bizler her zaman söylüyoruz bizim ortak paydamız Milas.

Description: https://static.daktilo.com/sites/780/uploads/2021/04/06/yildirim-oto-png-mobil.png

Milas için doğalgaz yıllardır siyaset ve propaganda aracı olarak kullanılmış ve bunu devam ettirmek istiyorlar. Buna son noktayı koymak adına bu açıklamayı zorunlu gördüm kendimde ve diyorum ki doğalgaz Milas'ımıza AK Parti Hükümeti sayesinde gelecek. Bunun siyaset aleti haline getirmek yanlıştır. Bizim devletimiz bizim hükümetimiz buraya son teknoloji seviyesinde Devlet hastanesi yaptı. Bu yatırım Milas ve çevresindeki en önemli en büyük yatırımlardan bir tanesi ve mevcut hastane yolumuzu siz gördünüz nasıl ilerlediğini. Bizler siyasetçiyiz elbet siyaset yapacağız lakin benim ve ekibimin burada yaptığı siyaset sadece hizmet siyasetidir. Bunun ötesi olmaz. Göreve geldiğim günden beri 11 kez Ankara'ya bakanlıklarımıza gittim. Her gittiğimde elimde bir kucak dolusu dosya ile girdik ve Milas için ne, gerekiyorsa onu istedik. Bizler buraya Milas'ın hizmette geri kalmışlığını bir nebze olsun gidermeye geldik. Vatandaşlarımız şunu unutmasın ki Yeni Hastane, DSİ İçme Suyu Arıtma Tesisi, Ören-Milas yolu, Doğalgaz, eski hastane için diş hastanesi, barajlarımız yeni göletlerimiz ve birçok projemiz tamamen devletimiz (bizim iktidarımız) sayesinde olan hizmetlerdir. Bu hizmetler için başta liderim ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, bakanlarımıza, milletvekillerimiz Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, İl Başkanımız Kadem Mete' ye çok teşekkür ederim.

Milas halkımız baki olsun ki göreve geleli 6 ay oldu bir günden bir güne hiç bir vatandaşımızı hiç bir sorununda yalnız bırakmadık. Amacımız siyaset de olsa hiç bir vatandaşımızın siyaset yüzüne bakmadık. Bizler Milas'ımıza hizmet için geldik.

Amacımız da hizmet Gayemiz de hizmettir.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis