AKP Milas İlçe Başkanlığı için temayül yoklaması

12 Eylül’de yapılacağı açıklanan AKP Milas İlçe Kongresi, mevcut başkan Fahri Acar’ın geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlığına aday olmayacağını açıklaması sonrası, ertelenmişti. AKP Muğla İl Başkanlığı, Milas ilçe kongresini 26 Eylül tarihine ertelerken, kimin ilçe başkanı olması gerektiği ile ilgili, dün parti binasında bir temayül yoklaması yaptı.

AKP Milas İlçe Başkanlığı için temayül yoklaması
  • 09 September 2020, Wednesday 9:49

Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin de hazır bulunduğu temayül yoklamasında, Ana Kademe, Belediye Beclis üyeleri, Mahalle Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri oy kullanırken, eski ilçe başkanlarıyla da görüşme yapıldı.

İl Başkanı Kadem Mete’nin verdiği bilgiye göre, temayülden çıkacak isimler ve yapılan görüşmelerden alacakları bilgiler ışığında, iki-üç kişilik bir listenin genel merkeze gönderileceği, ve genel merkezin belirleyeceği isimle de 26 Eylül’de kongrenin toplanacağı anlaşılıyor.

Eski ilçe başkanı Fahri Acar ise, ‘neden aday olmadınız?’ sorumuza, “bir sure kendi işlerimle ilgileneceğim ve duruma göre ileride, başka hedeflerim için çalışacağım” dedi.

Kulislerde ise, birkaç isimin aday olmak istediği belirtilirken, bazılarının ise, temayülden kendisinin çıkmasını beklediği konuşuluyor. Ancak ilçe başkanlığı için somut bir adayın çıkmamasının, AKP Milas ilçede bir sıkıntı olduğunu gösterdiğini söyleyenler de az değil.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık