Ali Kınık Konseri yapıldı

ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN -

Ali Kınık Konseri yapıldı

Milas Ülkü Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen Ali Kınık konseri, Açık Hava Tiyatrosunu dolduran topluluğa güzel bir türkü gecesi yaşattı.

Konsere; Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, MHP Milas İlçe Başkanı Sinan Yılmaz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Metehan Aydın, Milas Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Çoban, MHP’li belediye meclis üyeleri, Milas İlçe Eski Kadın Kolları Başkanı Yıldız İçyer ve çevre ilçelerin ülkü ocağı başkanlarının da aralarında bulunduğu kalabalık bir yurttaş topluluğu katıldı.

‘Uyuşturucuya Hayır’ diyerek, böylesi önemli bir sosyal yaraya parmak basmak, özellikle anne-babaların ve gençlerin dikkatini bu yöne çekmek için başlatılan çalışmaların önemli bir halkası konumundaki konserin aynı zamanda Berat Kandili’ne denk gelmesi, geceye farklı bir anlam kazandırırken, program Kur’an-ı Kerim okunarak ve ardından yapılan dua ile başladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl marşımızın okunmasıyla devam eden gecenin açılış konuşmasını yapan Milas Ülkü Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Hayrettin Gönül; “Buradan başta Milaslı gençlerimiz olmak üzere tüm Türk gençliğine sesleniyorum. Damarlarınızdaki asil kanı uyuşturucu ve diğer zararlı maddelerle kirletmeyin” dedi.

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Metehan Aydın ise, son zamanlarda sosyal medyada veya bazı yazılı ve görsel medyada ‘Türk milliyetçileri bölündü, parçalandı’ ya da ‘ülkücüler yok olacak’ diye birtakım söylemlerin paylaşıldığına dikkat çekerek; “Ülkücüler, Türk milliyetçileri burada, siz neredesiniz” dedi.

Yeryüzünde bir tek Türk milliyetçisi kalana kadar bu kutsal davanın süreceğini belirten Aydın; “Ülkücülerin nerede olduğuna bir de Milas’tan, Muğla’dan baksınlar” dedi.

Programın sunuculuğunu da üstlenen Şair-Yazar Yüksel Çetin Tokdemir, okuduğu birçok şiirin yanı sıra, kendisinin yazdığı ‘Bayrak’ adlı şiirle Açık Hava Tiyatrosundaki coşkuyu bir kat daha arttırırken, kalabalığın büyük bir bölümünü oluşturan gençlere atıfta bulunarak; “Bayrak şiirini yazarken, sizin gözlerinizdeki Turan sevdasından esinlendim” dedi.

Çekilişle verilen hediyelerin ardından sahne alan Ali Kınık’ın türkülerine coşkulu kalabalık da eşlik etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık