Alkışlar, ‘Mini Minik’ Hentbolcularımıza!

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Alkışlar, ‘Mini Minik’ Hentbolcularımıza!

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Amasya’da yapılan Mini Minikler Türkiye Hentbol Şampiyonasında ilçemizi ve ilimizi başarıyla temsil eden ve Türkiye İkincisi olan Erkek Hentbol Takımının yanı sıra, dereceye giremese de başarılı maçlar oynayan Kız Hentbol Takımı ve Antrenörler Tuğçe Handan Demirel ile Yeter Sezer kutlandı.

Milas Belediyespor Mini Minikler Kız ve Erkek Hentbol Takımları, Amasya’da 30 yakın il takımı arasında erkekler kategorisinde ‘Türkiye İkinciliği’ni kazanırken, Kızlar kategorisinde de başarıyla mücadele etmişti.

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, elde edilen başarılarla ilgili olarak yaptığı kutlama açıklamasında, “Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde açılan Hentbol kurslarına katılan ve Milas Belediyespor Kulübü Lisansıyla Amasya’da düzenlenen Mini Minikler Türkiye Şampiyonası’na katılan ilçemiz Erkek Hentbol Takımı Türkiye 2.’si olma başarısını gösterdi. Aynı turnuvaya katılan Kız Hentbol Takımımız ise başarılı maçlar oynamasına karşın finale kalamayarak elendi. Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak elde edilen başarıdan dolayı Hentbol Antrenörü Tuğçe Handan Demirel’i, Hentbol Antrenörü Yeter Sezer’i, takım sporcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ederiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık