Altınordu Futbol Okulu’nda eğitim başladı, kayıtlar sürüyor

Önder Haber / Hüseyin Açar

Altınordu Futbol Okulu’nda eğitim başladı, kayıtlar sürüyor

 

İzmir’in köklü ve başarılı spor kulüplerinden biri olan Altınordu’nun Milas’ta açmış olduğu Futbol Okulu’nda futbol eğitimleri sürdürülüyor.

İlçemizin başarılı futbol antrenörleri Ali Akın Çilek, Çağrı Arıkan ve Güray Fedakâr’ın başlarında bulunduğu 95 minik ve geleceğin yıldız futbolcuları sıcak yaz günlerinde futbol çalışmalarını Milas Ticaret Lisesi Halı Sahasında sürdürüyorlar.

İlçemizin gelecek vaat eden genç kalecilerinden biri olan Muhammet Kurnaz’ın da Kaleci Antrenörü olarak görev yaptığı Altınordu Milas Futbol Okulu’nda haftanın 5 günü futbol antremanları sürüyor.

İşletmeciliğini eski kalecilerden Yaşar Yalçın’ın yaptığı Milas Ticaret Lisesi Halı Sahasında futbolun temel inceliklerini öğrenmeye çalışan küçük futbolcular, antrenörlerinin kendilerine öğrettikleri temel futbol kurallarını en iyi şekilde dinleyerek sahada uygulamaya çalışıyorlar.

Bu arada, Milas Altınordu Futbol Okulu’na kayıtlar da devam ediyor. Antrenör Çağrı Arıkan’ın telefon numarasından, isteyen küçük sporcular aile büyükleri ile birlikte Futbol Okuluna kayıtlar için başvuru yapabilirler.

Milas Altınordu Futbol Okulu çalıştırıcılarından Ali Akın Çilek ve Çağrı Arıkan, gazetemize yaptıkları açıklamada Altınordu Spor Kulübü’nün açmış olduğu Futbol Okulunda futbol öğrenmeye çalışan genç yetenekleri Türk Futboluna kazandırmak için çalıştıklarını söyleyerek, “Futbolumuzun yeni yüzlere ve başarılı futbolculara ihtiyacı var” dediler.

Milas Altınordu Futbol Okulu’nda Futbol Eğitimi gören ve gelecek vaat eden çok yetenekli sporcular olduğunu da vurgulayan antrenörler, hedeflerinin bu futbolcuları hem Altınordu’ya hem de Türk Futboluna kazandırmak olduğunu sözlerine eklediler.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık