‘Ambalaj atığı Toplama Yarışması’nın ödül töreni yapıldı

ÖNDER Haber -

‘Ambalaj atığı Toplama Yarışması’nın ödül töreni yapıldı

Milas Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlükleri ve Maviyol Su San.Tic. Aş. işbirliğiyle düzenlenen Okullararası Atık Toplama Yarışmasında ödüller verildi.

Milas Belediyesi’nce 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri  kapsamında Maviyol Su San. Tic. A.Ş. ile birlikte ilçemizdeki okullararasında düzenlenen; ekonomik değeri olan ambalaj atıklarının kaynağında ayrı toplanması, ambalaj atığı yönetimine ilişkin duyarlılığı geliştirmek, çevre bilinci oluşturmak ve sürekliliğini sağlamak amaçlı “Geleceğe Yeşil İzler Bırakmak için Okullar Arası Atık Toplama Yarışması”nın ödül töreni yapıldı.

Prof. Dr. Aşkıdil Akarca Salonunda düzenlenen törene Milas Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep Mat, Faik Karagöz, Çevre ve Temizlik İşleri Müdürü Naciye Demirkol, Maviyol Su San.Tic. A.Ş. adına Reşat Uygun ve yarışmada dereceye giren Okul idarecileri ile öğrenciler katıldı.                

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan ödül töreninde bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Faik Karagöz; “Yarışmada amaçlarının geleceğe daha temiz ve yeşil bir Milas bırakmak olduğunu belirterek, “Bu yarışmayı geleneksel olarak her yıl düzenlemek istiyoruz.  Gelecek yıllarda her ay bir okula ödül vereceğiz. Yıl sonunda ise en fazla atık toplayan okul büyük ödülün sahibi olacak. Ben tüm okullarımıza, yarışmaya katılıp çevre duyarlılığı gösterdikleri için teşekkür ediyor, kazananları da kutluyorum” dedi

Yarışmada;  Mehmet Akif Ersoy Ticaret Lisesi birinci, Gümüşlük İlkokulu ikinci, Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi üçüncü,  Menteşe İlköğretim Okulu dördüncü,  İMİ Okulları beşinci ve Ümit İlköğretim Okulu altıncı oldu.

Kazanan okullara Pamukkale gezisi, Akıllı Tahta, Masa Tenisi, Basket ve Voleybol topları gibi çeşitli hediyeler verildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık