Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Amerikan Kültür Koleji Milas’ta

Milas’ın Emek Mahallesi’ndeki TEK Koleji kampüsü, Antalya merkezli faaliyet gösteren, 50’yi aşkın koleji bulunan Amerikan Kültür Koleji’ne devredildi. Okulun ismi, Özel Milas Akademi Kültür Kolejleri oldu.

Amerikan Kültür Koleji Milas’ta

Milas’ın Emek Mahallesi’nde 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına Özel Milas Tek Koleji olarak başlayan okul, 2020 yılında Amerikan Kültür Koleji bünyesine geçti.
Antalya merkezli faaliyet gösteren,  2002 yılından itibaren Türkiye Markalar Birliği tarafından yönetilen Amerikan Kültür Kolejleri’nin bünyesinde 170’i aşkın dil okulu, 110’u aşkın anaokulu ve 50 ayrı noktada kolej işletmesi bulunuyor.
Kurum Müdürü Mustafa Doğan, Ortaokul Müdürü Feyza Rüya Çavuşoğlu, İlkokul Müdürü Dudu Çetinöz, Rehber Öğretmen Şadiye Özcan ve Halkla İlişkiler Müdürü Bediha Turan’ın katılımıyla basın toplantısı düzenlendi. Kurum Müdürü Mustafa Doğan, Amerikan Kültür Koleji hakkında bilgi verdi. 
Milas’a yeni bir nefes, yeni bir umut olmak için bir değişim ve dönüşüm süreci geçirildiğini kaydeden Doğan, “Bütün ezberleri bozan, eğitim öğretime yeni bir soluk getirecek olan okulumuz, Amerikan Kültür Kolejleri bünyesine dahil edilmiştir. Amerikan Kültür Koleji olarak Milas’a bir umut olacağız. Her baharda çiçek açar. Amerikan Kültür Koleji olarak, biz de Milas’ta tomurcuk olup çiçek açmaya karar verdik. Marka olduk,  marka bireyler yetiştirme yolunda ilk adımımızı attık. 100 yılı aşkın süredir geçmişi olan bu kurumlar, 2002 yılından itibaren, Türkiye Markalar Birliği tarafından yönetilmekte olup, 170’i aşkın noktada dil okulu, 110’u aşkın anaokulu ve 50 ayrı noktada kolej işletmeleriyle marka olmaya hak kazanmıştır” dedi.
Eğitim sisteminin ezberci değil araştırmacı olduğunu belirten Doğan, “Kendi haklarını savunurken diğer kişilerin haklarını da gözeten; güçlükler karşısında yılmayan, çalışkan ve sorumluluk sahibi, bilimsel düşünen ve bunu hayatının merkezine koyacak kadar entelektüel olan, yaşadığı toplumun değer yargılarına saygılı, geleceği inşa edebilme hayaline ve gücüne sahip marka insanlar yetiştirme asıl gayemiz ve misyonumuzdur. Kapımız ve gönlümüz herkese açıktır” ifadelerini kullandı.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık