Amigo Şeker;  “Üyeliğim silindi...”

Milas'ın Süper  Amatör Küme Ligi futbol takımlarından Yeni Milasspor'un yıllardır tribün liderliğini Amigoluğunu yapan Şaker lakaplı İbrahim Alır,  sosyal medya yoluyla yaptığı açıklamasında, Yeni Milasspor Kulübü üyeliğinin mevcut yönetim kurulu başkanı  Öcal Yüksel tarafından silindiğini iddia ederek, “1 yıl önce  Yeni Milasspor Kulübü dayanışma gecesinde Yeni Milasspor’a verdiğimiz tribün desteği nedeniyle şahsıma kulüp başkanı tarafından verilen teşekkür plaketi, Yeni Milasspor Yönetiminin  samimiyetsizliğinin bir göstergesidir” dedi.

Amigo Şeker;  “Üyeliğim silindi...”

Amigo Şeker sosyal medya yoluyla yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

"BENSİZ OLUYORSA SENSİZ DE OLUR"

“Milasspor sevdalısı tüm üyelerimiz, kongre öncesi E.devlet sayfasından "dernekler kanunu" milasspor üyeliklerinizin silinip silinmediğini kontrol ediniz..

Mevcut yönetim kongre öncesinde kendileri gibi düşünmeyen üyelerin üyeliklerini silmeyle basit hesaplar peşinde olduklarını üzüntüyle takip ediyorum..

Mevcut yönetimin dayanışma yemeğinde milasspor Amigosu olarak şahsıma verdikleri hizmet destek plaketinin samimiyetsizliğini emeğe saygısızlığını kongre öncesinde küçük hesaplar peşinde olduklarını üyeliğimi sildiklerini üzüntüyle öğrendim..insanların samimiyetsizliklerini inanmayın güvenmeyin aciz duruma düştüklerini de görmüş oldum..

Benim üyeliğimi silmekle herşey güllük gülistanlık olmayacaktır..tüm milasspor cefakar taraftarları., sevdalı duyarlı tüm üyelerimizin kongremizde gerekeni yapacağını eminim..

Milassporumuza olan Sevdamız üyeliğimizi silmekle asla bitmeyecektir.

"At gözlüğümü takar önüme bakarım, herkes konuşur ben yaparım, birileri çelme takar.,

Ben ayağa kalkarım."

HALA KONGRE TARİHİ BELLİ DEĞİL..

Dernekler kanununa göre kongrenin artık yapılması ve Haziran ayı içinde kongre tarihinin belirlenerek ilan edilmesi gerekirken, hâlâ kongre tarihi de açıklanmadı. Henüz başka bir adayın da duyulmadığı kongre sürecinde, mevcut yönetimin ne yaptığı, meçhul. Eğer gerçekten, Amigo Şeker’in üyeliği silinmişse, daha pek çok kişinin de üyeliklerinin silinmesi söz konusu olabilir.

Konuyla ilgili Milasspor yönetiminden bir açıklama yapılması bekleniyor..

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık