Anne Tuncer, “Parasızlık yüzünden oğlumu kaybetmek istemiyorum”

​​​​​​​SMA TİP 1 hastası Karan Tuncer’in gen tedavisi olması için başlatılan bağış kampanyasının henüz sadece yüzde 56’sı toplanabildi. Ancak Karan bebek artık 6 ayını doldurdu. Kaybedilen her saniye bebeğin hayata tutunma umudundan çalıyor.

Anne Tuncer, “Parasızlık yüzünden oğlumu kaybetmek istemiyorum”
  • 17 May 2023, Wednesday 14:54

Bebeği için çırpınan bir anne olan Şefika Tuncer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Artık çaresizim. Parasızlık yüzünden oğlumu kaybetmek istemiyorum. Karan’ı hep birlikte yaşatalım” dedi.  

Anne Tuncer’in açıklaması şöyle devam etti:

"Kampanya boyunca güçlü olacağım. İki tane evladım var. İkisi için de ayakta durmak zorundayım. Hala daha aynıyım, güçlüyüm. Ama artık çaresizim. Karan artık 6 aylık oldu. Daha fazla büyümeden ilacını alması gerekiyor. Henüz hiçbir kas kaybı yokken ben parasızlık yüzünden oğlumu kaybetmek istemiyorum. Bunun için de sizlerin desteğine ihtiyacım var. Karan şuan hiçbir kas kaybı yaşamadı. Kas kaybı yaşamadan ilacı alabilirse emsal teşkil edebilecek bebeklerden olacak. Sizlerin desteğine bu anlamda çok ihtiyacım var. Lütfen bizi bu konuda yalnız bırakmayalım. Karan’ı hep birlikte yaşatalım. Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ediyorum.”

KARAN BEBEK İÇİN UÇURTMANI AL

Ören Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından öğretmenlerin ve velilerin katkılarıyla, 21 Mayıs Pazar günü Karan bebek için uçurtma şenliği ve kermes düzenlenecek.

Karan bebek için 21 Mayıs 2023 Pazar günü saat 10.00’da Ören Belediye Parkına tüm duyarlı vatandaşların katılımını beklediklerini dile getiren Ören Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Yusuf Çelik; “21 Mayıs'ta uçurtmaları SMA hastası Karan Bebek için uçuracağız!

Uçurtmalarımıza rüzgar olmak, umuda bir kartopu olup sevgi seli olmak için sizin de desteğini bekliyoruz. Karan Bebek için yapılan bu etkinlikte stantlarda özel bileklik, tasarım takılar, el işleri, pasta ve börekler olacak. Ayrıca ücret karşılığında profesyonel porselen makyaj, makyaj uygulamaları, yaratıcı drama atölyesi düzenlenecek. ÖRDOST Derneği ise Karan bebeğe 1000 TL bağış yapanlara, bağış yapanın istediği bir gün yamaç paraşütü yaptıracak. Dilek Yola Çoban ise Karan bebeğe 1000 TL bağış yapan bir kişiye porselen makyaj hediye edecek. Toplanan bu ücretler de Karan bebeğe umut olması amacıyla aileye teslim edilecektir” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık