Anneler Günü’ne özel iki etkinlik …

ÖNDER Haber - Adem KANKAYNAR

Anneler Günü’ne özel iki etkinlik …

 

İlçemizde Anneler Günü dolayısıyla değişik etkinlikler düzenlendi ...

 

“Süper Dadım”dan annelere özel …

Özel Milas Anaokulu (Süper Dadım), ‘Anneler Günü’ne özel, okulda eğitim gören öğrencilerin velilerine bir akşam yemeği verdi. Gecede, çocuklar anneleriyle dans ederken, çocuklardan bir de ‘İzmir Marşı’ sürprizi geldi.

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar gününde kutlanan Anneler Günü dolayısıyla Özel Milas Anaokulu, öğrenci velilerine bir akşam yemeği vererek annelerin Anneler Günü kutladı.

Mylasa 48 Restoran’da gerçekleşen etkinlikte, okulun İngilizce Öğretmeni Ayşenur Karadayı’nın ‘Hoş geldiniz’ sunuşunun ardından mikrofona gelen, okulun kurucu müdürü Nazlı Yıldız, Anneler Günü nedeniyle, okulda eğitim gören öğrencilerin özellikle anneleriyle bir araya gelerek, bu özel günde birlikte olmayı amaçladıklarını belirterek, salondaki anneler başta olmak üzere tüm annelerin, Anneler Günü kutladı.

Canlı müzik eşliğinde devam eden gecede, bütün çocukları sahneye davet eden müzisyenler, onlarla birlikte çocuk şarkıları seslendirdiler. Sonrasında anne ve babalarıyla dans eden çocuklar, beklenmedik bir anda hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı söylemeye başladılar.

Bu sürprizleri çok beğenilen çocuklar ebeveynlerinden alkış alırken, gece canlı müzik eşliğinde eğlenceli bir şekilde devam etti.

 

Lima’dan Annelere …

İlçemizde, normal yollardan çocuk sahibi olamayan kadınların ‘tüp bebek’ yöntemiyle anne olmalarına da yardımcı olunan Lima Klinik sahibi Opr. Dr. Ali Kavas, aralarında, bu yöntemle çocuk sahibi olmalarına yardımcı olduğu annelerin de bulunduğu kalabalık bir topluluğa hitaben kahvaltılı bir etkinlik düzenledi. Anneler Günü’nde gerçekleşen etkinlikte tüp bebek yönetimiyle anne olanlar, anne olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadılar.

Etkinli sırasında bir konuşma yapan Kavas, “Üç yıldır birlikte yol aldığımız hastalarımızla bugün bir arada olmak istedik. Bugüne kadar birlikte yol yürüdüğümüz, doğumunu gerçekleştirdiğimiz, tüp yöntemiyle anne olmalarına vesile olduğumuz dostlarımızla Anneler Günü’nde kaynaşıp insanların yeni dostluklar kurmasını arzuladık ve böyle bir kahvaltı organizasyonu yaptık” dedi.

İlçemize bağlı Menteş Mahallesindeki Esinti Restoran’da gerçekleştirilen etkinlikte, normal doğum ya da tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olan çiftler, Opr. Dr. Ali Kavas ile günün anısına fotoğraf çektirirken, etkinliğe katılan annelere de çeşitli hediyeler sunuldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık