Antrenman maçında kazanan olmadı

​​​​​​​2022-2023 sezonunun başlamasına sayılı günler kala Muğla Mahalli liginde yer alacak olan takımlarımız antrenman maçları oynamaya başladılar Geçtiğimiz Çarşamba günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda yapılan hazırlık müsabakasında, TFF birinci liginde yer alan takımlarımızdan Bodrumspor U19 ligi takımı ile Muğla Mahalli Bal Ligi’nde yer alan takımlarımızdan Yatağanspor takımları karşı karşıya geldi. Sıcak havada oynanan müsabakada her iki takım mükemmele yakın futbol oynadılar. Müsabaka 2-2 sona erdi.

Antrenman maçında kazanan olmadı
  • 09 September 2022, Friday 9:46

Takımlar sahaya şu kadrolarıyla çıktılar. Spor muhabiri Hüseyin Açar’ın yönettiği müsabakada her iki takım sahaya şu kadro ile çıktılar.

Yatağan Spor Bal ligi takımı: Kaleci İsmail, Furkan, Oğuzhan, Müslüm, Veli, Kerim, İbrahim, Yusuf, Ömer, Abdülkadir, Emre nur,

Bodrum Spor U19 takımı: Kaleci Kaan, Baran, Serhat, Mert, Ayhan, Bilal, Serkan, Ozan, Arda, Yusuf, Altuğ.

Müsabakaya her iki takım tempolu başladılar. Her iki takımın güzel futbolunu seyirciler sık sık alkışlayarak takımlara destek verdiler. Müsabakanın 34. dakikasında Bodrum Sporlu Ozan, şık bir golle takımını 1-0 öne taşıdı. Maçın 43 dakikasında Bal Ligi takımının kazandığı penaltıyı kullanan Abdulkadir eşitliği sağladı 1-1. Devre karşılıklı atılan iki golle 1-1 sona erdi. Her iki takım ikinci yarıya yedekleriyle sahaya çıktılar. Maçın 77. dakikasında Yatağan Sporlu Semih kafa ile takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Maçın 86. dakikasında Bodrum Sporlu yabancı uyruklu MESSS’in attığı şık golle müsabaka 2-2 sona erdi.

Bodrumspor takımının oynadığı geçiş oyunu, futbol severler tarafından sık sık alkışlandı.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık