Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Antrenman maçının galibi Milasspor

2020-2021 Futbol sezonunda Ulusal Veteranlar Liginde ilçemizi temsil edecek olan Milasspor Masterler Futbol Takımı yeni liglerinde de Milas’ı başarıyla temsil edebilmek için antrenman çalışmalarına devam ediyorlar.

Antrenman maçının galibi Milasspor

Geçtimiz ay sonu Ayvalık’ta önemli bir özel futbol turnuvasına katılan ve turnuvadan şampiyon olarak ayrılan ilçemiz ekibi, 30 Eylül Çarşamba günü akşamı Mumcular Stadyumu’nda Bodrum Birlikspor ile bir antrenman karşılaşması yaptı.

Farklı liglerde mücadele eden iki kardeş takımın antrenman maçını Milasspor Masterlerı 4-2 kazandı.

 Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da dengeli bir mücadele ortaya koydular. Maçın ilk golü Milasspor’dan geldi. İlk yarının sonlarına doğru gelişen bir Bodrum atağında konuk takım aşırtma bir vuruşla golü buldu ve maçta eşitliği sağladı. İlk yarının son saniyelerinde Bodrum ikinci golünü attı ve ilk yarı 2-1 tamamlandı.

 Maçın ikinci yarısında her iki takım da oyuncu değişiklikleri yaparak oyuna başladılar.

İkinci yarıda atak ve baskılı oynayan Milasspor çok net gol pozisyonlarından yararlanmadı. Milasspor geliştirdiği atakta ceza sahası içinde gole yaklaştı ancak Bodrum savunmasının 18 çizgisi üzerinde yaptığı net faul, orta hakem tarafından penaltıyla cezalandırıldı.

Penaltı atışını Ahmet Tanyeri kullandı; köşeye giden topu Bodrum kalecisi kurtardı.

Maçın sonlarına doğru Milasspor sağlı sollu ataklarla gol aradı ve üst üste üç gol birden atarak maçtan 4-2 lik galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşma sonunda her iki takımın teknik sorumluları bir araya gelerek maçta skorun değil dostluğun ve sporun ön plana çıkmasından dolayı mutlu olduklarını söylediler.

 Milas Esnaflarından Şampiyon Takıma Destek

 Masterler Liginde ilçemizi başarıyla temsil eden Mor Beyaz Milasspor Masterler Futbol Takımına Milaslı esnafların destekleri sürüyor.

Mor Beyaz maskeleri alarak Milasspor Masterlerına destek olan Milas Esnafları yeni sezon öncesinde forma ve eşofman yardımları da yaptılar.

Eşofmanlar Gözlem Ajans Zekayi Korkmaz’dan gelirken, formalar da Kabaçam İnşaat’tan geldi.

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık