Araçla pastaneye girdi…

Bu sabah 06:00 sıralarında, Ulusal Egemenlik Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi’ndeki 5 dükkan saldırıya uğradı.

Araçla pastaneye girdi…

Kamera kayıtlarının tespitine göre, beyaz kapüşonlu bir mont giyen şahıs, Cumhuriyet Caddesi’ndeki iki dükkana yönelik zarar verme amaçlı saldırı öncesinde, Ulusal Egemenlik Caddesi’ndeki üç dükkana da taşlarla saldırarak, tahribat yaptı. Sonrasında Cumhuriyet Caddesi’ne geldiği düşünülen şahıs, önce tarihi Kıbrıs Pastanesi’nin yanındaki Telekom’un kepenklerini ayak darbeleriyle kırdı. Daha sonra kaldırımdaki bir ağacı kırarak, bu ağaçla, kepekleri zorladı. Şahıs, daha sonra biraz ilerideki Kabaçam Fırını’nın önünde duran minibüsün anahtarlarını içeriden çalarak minibüse bindi ve 5-10 metre ilerideki, Telekom şubesinin yanındaki tarihi Kıbrıs Pastanesi’nin vitrinlerine çarptı. Daha sonra arabayı geri alarak, yeniden gaza bastı ve dondurma makinasının olduğu bölgeden tekrar çarparak, dükkanın içine girdi. Sonra da araçtan inerek, elini kolunu sallaya sallaya uzaklaştı.

Henüz saldırıyı yapan şahıs yakalanmadı. Kabaçam Fırını ve Kıbrıs Pastaneleri sahipleri, ne olduğunu anlayamadıklarını, muhtemelen madde bağımlısı bir kişinin saldırısıyla karşı karşıya olunduğunu, bir an once şahsın yakalanmasını beklediklerini açıkladılar.

Emniyet güçleri, bölgedeki kameraları inceleyerek, olayı yapan şahsın kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

Öte yandan Kıbrıs Pastanesi yaptığı açıklamada, dükkanın tamir çalışmaları nedeniyle bu günlük kapatıldığını, ancak 15 metre ilerdeki ikinci şubede faaliyete devam ettiklerini, bir an önce saldırganın belirlenerek yakalanmasını dilediklerini belirttiler.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık