Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Asü'lü Sri Lankalı Rahman'a Kısa Film Mansiyonu

Aksaray Üniversitesi öğrencisi Sri Lankalı Umar Hashim Fazlur Rahman, Uluslararası Öğrenciler Kültür ve Sanat Yarışması'nda kısa film kategorisinde mansiyon ödülü aldı.

Asü'lü Sri Lankalı Rahman'a Kısa Film Mansiyonu
  • 10 February 2021, Wednesday 11:46

AKSARAY (İGFA) - Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) tarafından dördüncüsü düzenlenen ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen  “Uluslararası Öğrenciler Kültür ve Sanat Yarışması” tamamlandı. Yarışmaya kısa film kategorisinde katılan Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Öğrencisi Sri Lankalı Umar Hashim Fazlur Rahman mansiyon ödülü aldı. 

“Birlik” teması ile kısa film, fotoğraf ve resim olmak üzere üç branşta yapılan yarışmaya kısa film kategorisinden katılan ASÜ öğrencisi Umar Hashim Fazlur Rahman, “Herkes Farklı Herkes Eşit” isimli filmiyle mansiyona layık görüldü. Günlük meşgaleler içerisinde olan insanların namaz çağrısı ile birlikte mescide gitmesi ve aynı safta yan yana gelmesini konu eden Rahman'ın Aksaray şehir merkezinde farklı mekânlarda çektiği filmde 12 amatör oyuncu da yer aldı. Çektiği filmde duygusal kareleri ve teması ile dikkat çeken Rahman, ödülünü UDEF Başkan Yardımcısı Orhan Pekçetin’in elinden aldı. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık