Atapark’ta kutlamalar erken başladı…

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Atapark’ta kutlamalar erken başladı…

24 Haziran’da yapılan resmi olmayan seçim sonuçlarının açıklanmasından kısa bir süre Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesini kutlamak isteyen AKP’li seçmenler Atapark’a koştu.

 

AKP’lilerin yanı sıra MHP’lilerin de katıldığı kutlamalar öncesinde kent merkezinde onlarca araçtan oluşan konvoy yapıldı.AKP seçim müziklerinin çalınarak kent merkezinde dolaşan konvoy, daha sonra Atapark’ta toplanan kalabalıkla buluştu.

Atapark’ta toplanan kalabalık, ellerinde AKP bayraklarıyla kazanılan seçim zaferini kutlarken, belirli aralıklarla yurdun dört bir tarafından düşen seçim sonuçlarını da alandaki kalabalıkla paylaştılar. Özellikle Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci turda cumhurbaşkanı seçilmesini büyük bir coşku ile kutlayan AKP ve MHP’lilerden oluşan kalabalık için Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli trafik polisleri ve asayiş ekipleri, geniş güvenlik önlemleri aldılar.

Çalınan şarkılara eşlik eden kalabalık, sık sık ‘Recep Tayyip Erdoğan’ diye slogan attılar.

Öte yandan kent merkezine çıkmayan birçok Milaslı ise sosyal medya aracılığıyla seçim sonuçlarını, kimi zaman bir ‘zafer’ edasıyla, kimi zamanda ‘alaycı’ bir üslupla kutladılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık