‘Atatürk Kır Koşusu’ yapıldı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

‘Atatürk Kır Koşusu’ yapıldı

 

Her yıl 27 Aralık tarihinde, Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin yıldönümünde geleneksel olarak yapılan Kır Koşuları, ilçemiz Milas’ta da 27 Aralık Çarşamba günü yapıldı.

Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 98. yıldönümünde yapılan Kır Koşularına Milas’taki tüm ilk, orta ve lise grubu okulların sporcu öğrencileri katıldılar.

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atatürk Kır Koşusunun hakemliklerini, Muğla Atletizm Hakemleri yaptılar. 250 Sporcu öğrencinin yarıştığı yarışlarda koşular sonrası özellikle küçükler ve yıldızlar grubunda koşulara katılan sporcular hafif rahatsızlıklar yaşadılar.

Kategorilerinde ilk üç dereceye giren sporcuların ilçemiz adına Muğla’da yarışacakları Kır Koşusunda tüm yarışmaların tamamlanması sonrasında yapılan ödül töreninde ilk sıralamaya giren sporculara madalyaları Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Şube Müdürleri, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Yöneticileri, Milas Kent Konseyi Başkanı Mehmet Günlük, AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar ve Ülkü Ocakları Başkanı Hayrettin Gönül verdiler.

 

Atatürk Kır Koşusu yarışlarında dereceye girenler …

 

Küçük Kızlar

1.Nazlı Kartal (Merkez Ortaokulu), 2.Gülin Demir (Sakarya Ortaokulu), 3.Ece Kurnaz (Selimiye Ortaokulu)

 

Küçük Erkekler

1.Mustafa Akça (Ağaçlıhöyük Ortaokulu), 2.Ahmet Cesur (Sakarya Ortaokulu), 3.Hasan Akça (Ağaçlıhöyük Ortaokulu)

 

Yıldız Kızlar

1.Elif Sıla Bakit (Sakarya Ortaokulu), 2.Simay Akarsu (Sakarya Ortaokulu) 3.Sude Nat Kırıktaş (Beçin Ortaokulu)

 

Yıldız Erkekler

1.Armağan Tepeli (Beçin Ortaokulu), 2.Abdurrahman Cansever (Merkez Ortaokulu), 3.Mazhar Emre Gül (Merkez Ortaokulu)

 

Genç Kızlar

1.Rabia Yavuz (Ticaret Lisesi), 2.Aslı Atıcı (Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi), 3.Melisa Çal (Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)

 

Genç Erkekler

1.Mehmet Büyükçe (EML), 2.Ahmet Uysal (Selimiye Timuçin Biliktan Lisesi), 3.Selami Urhan (Şehit Mehmet İnci İmam Hatip Lisesi)

 

Veteranlar

Mustafa Kemal Fındıkçıoğlu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık