Avrupa ve Dünya Şampiyonasına Hazırlanıyorlar

Temmuz ayı içersinde Antalya'da yapılan yıldızlar, gençler ve büyükler okçuluk müsabakalarında Muğla Büyükşehir Belediyespor Kulübü adına yarışan Muğlalı okçuluk sporcularından Emirhan Haney, Sevda Yaka, Hazal Burun ve Songül Lök, Okçuluk Milli Takımı ile birlikte Ağustos ayı içersinde önce Romanya sonra Polonya'da yapılacak Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında mücadele edecekler.

Avrupa ve Dünya Şampiyonasına Hazırlanıyorlar

Milli Takımın Çanakkale'deki kampına katılan 4 sporcu ile ilgili olarak sosyal medya yoluyla bir açıklama yapan sporcuların antrenörü Dr Ejder Sözen, "Yatağan Bencik Mahallemizde okçuluk çalışmalarımıza başlamamızın üzerinden 7 yıl geçti. 7 yılda Muğla'da okçuluk sporunun tanınmasına, yayılmasına yardımcı olduk. Katıldığımız yarışlarda elde ettiğimiz dereceler, madalya ve kupalarla ilimizi en iyi şekilde tensil ettik.

Muğla'da bir rüyayı gerçekleştirdik.

Sporcularımız başarılarıyla tek tek milli takıma davet edildiler, milli sporcu olarak ülkelerini temsil ettiler.

Emircan Haney, Sevda Yaka, Hazal Burun'dan sonra şimdi de Songül Lök milli takım kampına davet edildi; bu mutluluk bir rüyanın sonucudur.

Muğla okçuluk sporunda 7 yılda 4 sporcusunu milli takıma gönderdi.

Sporcularımla gurur duyuyorum onların antrenörlüğünü yaptığım için çok şanslıyım ve çok mutluyum. İnanıyorum ki sporcularım çok uzun seneler hem Muğla'ya hem de milli takım formasıyla ülkelerine başarıyla hizmet edeceklerdir" dedi.

Muğla'da okçuluk sporuna ve sporcularına destek olan herkese teşekkür ettiğini söyleyen antrenör Dr Ejder Sözen, milli takıma Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda başarı dileklerini iletti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık