Aydın Didim'de Halk Bankası İşlemleri Esnaf Odası'nda Yapılabilecek

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerinin Halk Bankası'nda yapacağı iş ve işlemleri oda tarafından yaparak, hem zaman, hem de kolaylık sağladı.

Aydın Didim'de Halk Bankası İşlemleri Esnaf Odası'nda Yapılabilecek
  • 10 February 2021, Wednesday 11:19

AYDIN (DİDİM A HABER) - Aydın'ın Didim ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası, bünyesinde gerçekleştirdiği hizmetle üyelerine kolaylık sağladı. Oda Başkanı Şerif Erul'un girişimiyle hayata geçirilen yeni hizmette, üye esnafların Halk Bankası'na giderek yapmak zorunda olduğu oda kaydı, kayıt silme, sicil işlemleri ve adres-meslek değişikliğiyle ilgili ücret ve işlemlerini artık oda personelince yapılabildiğini duyurdu.

Yaklaşık 6 aydır devam eden hizmeti zaman içerisinde düzene koyduklarını anlatan Başkan Erul , "Bu sistemden önce üyelerimiz odada yapmak istedikleri iş ve işlemlerin ücretini ödemek için Halk Bankası'na gitmek zorundaydı. Biz ise üyelerimizin hem zaman kaybı yaşamamaları, hem işlemlerinin daha hızlı yapmaları anlamında bir karar aldık. Bu kararı Aydın’daki birliğimizle paylaştık ve olumlu görüş almamızın ardından bankayla süreci gerçekleştirdik. Bundan sonra oda üyelerimiz, oda kaydı, kayıt silme, sicil işlemleri ve adres-meslek değişikliğiyle ilgili ücret ve işlemleri odamız kanalıyla yaptırıyor. Burada hem işleri kısa sürede bitiyor, hem de misafirimiz olarak ağırlıyoruz" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık