Aylan bebeğin öyküsü pazartesi izlenecek

Bir öğretmen olan Erdal Kara’nın senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği ‘Kıyıya Vuran Öykü’ isimli filmin ilk gösterimi, 30 Aralık pazartesi günü saat 20.00’de Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda yapılacak.

Aylan bebeğin öyküsü pazartesi izlenecek

2 Eylül 2015'te ailesiyle birlikte Yunan Adalarına geçmeye çalışırken bindikleri botun batması sonucu cansız bedeni Bodrum'da kıyıya vuran üç yaşındaki Aylan Kurdi'nin dramı, kitaptan sonra kısa filme konu oldu. Erdal Kara’nın senaristliği ve yönetmenliğini üstlendiği ‘Kıyıya vuran öykü’ isimli filmin çekimleri, Güllük Sahili’nde, Güllük İlkokulu’nda ve Milas’ta çekildi. 
Filmin oyuncu kadrosunda sanatçı Tolga Çandar, Milas Merkez İlkokulu öğrencisi Tuana Şakar, Milas Sakarya Ortaokulu öğrencisi Gülperi Aracı, Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ) Yönetmeni Berkan Cengiz ve MİŞTİ Drama Eğiticisi Öznur Özdemir bulunuyor. Görüntü yönetmenliği Emre Özsoy tarafından üstlenilen filmin müziklerini ise Tuncay Mızrak ve Gürkan Cumbul üstlendi.
‘Kıyıya vuran öykü’ isimli film, pazartesi günü saat 20.00’de ilk gösterimle Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda izleyicilerle buluşacak. 
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık