Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Azılı hırsız 48 saatte yakalandı

​​​​​​​Milas’ta bir ofise girerek hırsızlık yapan ardından 2 motosikleti çalan azılı hırsız, Milas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin hırsızlık şikâyeti üzerine yürüttüğü titiz çalışmayla kıskıvrak yakalandı. Toplam 60 ayrı suç kaydı bulunan hırsız, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Azılı hırsız 48 saatte yakalandı
  • 06 January 2021, Wednesday 16:35

Milas’ta geçtiğimiz günlerde iki ayrı adreste hırsızlık meydana geldi. Hırsızlık olaylarında; bir iş ofisinden elektronik ve özel eşyalar ile, park halindeki iki motosiklet çalındı. Her iki mağdurun şikâyeti üzerine harekete geçen Milas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, iki hırsızlık olayı hakkında soruşturma başlattı.

İncelemeler sonunda kimlik tespiti yapılan ve O. A. isimli hırsız,  polisin ev baskınıyla yakalandı. Daha önce de Milas’ta araç hırsızlığına karışan, aynı zamanda toplam 60 ayrı suç kaydı bulunan azılı hırsız, gerekli işlemlerin ardından sevk edildiği Milas Adliyesi’nde mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık mağdurları, zanlıyı 48 saat içerisinde yakalayarak adli makamlara teslim eden Milas Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Büro Amirliği ekiplerine teşekkür etti.

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık