Badminton Kursiyerleri Zeytinlikuyu’daydı

​ÖNDER Haber -

Badminton Kursiyerleri Zeytinlikuyu’daydı

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde devam eden yaz kurslarına katılan öğrenciler, eğitimlerin yanısıra düzenlenen sosyal etkinliklere de katılıyorlar.

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde açılan yaz kurslarına ilçemiz genelinden 430 öğrenci katılıyor. Badminton, Hentbol, Judo, Basketbol, Voleybol ve Plates kurslarına katılan kursiyer öğrenciler, antrenörler tarafından düzenlenen sosyal etkinliklere katılarak güzel zaman geçirme şansını yakalıyorlar.

Bu çerçevede, Badminton kursuna katılan öğrenciler, velileriyle birlikte antrenör Pınar Demir nezaretinde Kıyıkışlacık Mahallesi Zeytinlikuyu mevkiinde düzenlenen pikniğe katıldılar. Büyük bir neşe içinde geçen etkinlikte öğrencilerle öğrenci velileri kaynaşma şansı yakaladılar.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy; “Yaz aylarında açtığımız kurslar başarıyla devam ediyor. Kurslarımızın sonuna doğru yaklaşırken, çocuklarımıza spor yaptırmanın yanında sosyal alanlarda da yetişmelerini sağlamak için farklı etkinliklere de imza atmaya çalışıyoruz. Bu anlamda antrenörlerimizle görüşerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık