Bafa Zeytin Spor, Hermiyas Spor deplasmanına gidecek

​​​​​​​Mahalli ikinci amatör küme  A gurubunda yer alan, ligin yeni kurulan ekiplerinden Güllük Hermiyas Spor ile geçtiğimiz sezon mahalli birinci amatör kümeden ikinci amatör kümeye düşen Bafa Zeytin Spor takımları Cumartesi günü Güllük sahasında saat 14’te karşı karşıya gelecek.

Bafa Zeytin Spor, Hermiyas Spor deplasmanına gidecek

Hermiyas Spor ilk kez katıldığı ikinci amatör kümede kurduğu kadro ile an itibariyle 4 puana sahip. Bafa Zeytin Spor takımı ise gurubunda oynadığı 5 müsabaka sonrasında 3 puana sahip.

Cumartesi günü Güllük sahasında oynanacak müsabaka hakkında görüşlerini aldığımız Bafa Zeytin Spor Kulübü genel kaptanı Erkan Sert yaptığı açıklama gazetemize şunları söyledi:

“Bu sezon mahalli ikinci amatör ligde ilk üç sıraya giren takımlar birinci amatör kümeye hemen çıkarken, üçüncü takımlar ise play-off müsabakaları oynayacaklar. Gurupta bundan sonra oynayacağımız her müsabakaya puan almak için çıkacağız. Ara transferde 4 eski futbolcularımızın lisanslarını çıkardık. Bundan böyle her maçımıza konsantre olarak çıkmak puan ve puanlar almak istiyoruz.”

Milas Önder Gazetesi olarak hafta sonu oynanacak ikinci amatör kümedeki bütün takımlarımıza başarılar diliyoruz.  

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık